هلدینگ سیمیا نمادی از قدرت و نفوذ در دنیای تجارت

کپی تریدینگ (Copy Trading) در معامله ارز دیجیتال چیست؟

Copy Trading کپی تریدینگ

کپی تریدینگ (Copy Trading)، یکی از راه‌های کسب درآمد از بازار ارزهای دیجیتال است. در این روش تریدرهای مبتدی که تجربه کافی در انجام معاملات و تحلیل بازار را ندارند رفتار و استراتژی‌های معامله‌گران حرفه‌ای را کپی و اجرا می‌کنند.

بررسی چارت‌ها، تحلیل تکنیکال، تحلیل فاندامنتال، پیگیری اخبار روز و … برای اغلب افرادی که به تازگی وارد دنیای پر نوسان ارزهای دیجیتال شده‌اند دشوار است. علاوه بر زمان‌بر بودن تحلیل بازار، در صورت نداشتن دانش کافی در این حوزه، ممکن است تریدر پوزیشن‌های اشتباه را اتخاذ کند که منجر به از دست رفتن سرمایه شود. یکی از روش‌های راحت‌تر و کم‌دردسرتر برای رسیدن به سود از بازار ارزهای دیجیتال، Copy Trading است.

آیا راهی برای ورود تریدرهای تازه‌‌کار به بازار رمزارزها وجود دارد؟ آیا می‌شود کسی که مهارت و دانش کافی در زمینه تکنولوژی بلاکچین، ابزارهای تریدینگ و ریسک‌های بازار ندارد و نمی‌تواند زمانی هم برای یاد گرفتن آن‌ها اختصاص دهد، از فرصت‌های سرمایه‌گذاری بهره‌مند شود؟ پاسخ این است که بله! کپی تریدینگ (Copy Trading) ابزاری است که شما را قادر می‌سازد به‌صورت خودکار پوزیشن‌هایی که توسط افراد دیگر اتخاذ و مدیریت می‌شود را کپی و اجرا کنید.

با توجه به اهمیت این موضوع در این مطلب ابتدا به این سوال پاسخ می‌دهیم که کپی تریدینگ چیست و سپس نحوه خرید ارز دیجیتال و فروش آن را با کمک این استراتژی توضیح می‌دهیم.

کپی تریدینگ چیست؟

کپی تریدینگ یا معاملات رونویس (Copy Trading) یکی از انواع استراتژی ترید سودآور است که کاربر یک تریدر حرفه‌ای را انتخاب می‌کند و دقیقاً همان کاری را که آن تریدر انجام می‌دهد، اجرا می‌کند.

در برخی از پلتفرم‌ها، کاربران با بررسی پروفایل تریدرهای حرفه‌ای و انتخاب شخص مورد نظرشان، می‌توانند روش خودکار Copy Trading را انتخاب کنند (سرویس کپی کردن معاملات به صورت اتوماتیک).

از آنجایی که یک تریدر حرفه‌ای بر انواع تحلیل‌ها تسلط دارد و هدف او رسیدن به سود و یا جلوگیری از ضرر احتمالی و به حداقل رساندن ضرر است، پس Copy Trading برای کاربر تازه‌وارد روش مناسبی خواهد بود.

روش کپی تریدینگ بیشتر بین افراد تازه‌کار محبوبیت دارد، چرا که به راحتی می‌توانند علاوه بر کسب تجربه در شروع کار، ضررهای ترید را در ابتدای راه کاهش دهند.

عبارت “کپی تریدینگ” کمابیش مفهوم خود را توضیح می‌دهد؛ در Copy Trading شما یک تریدر حرفه‌ای و کارکشته را انتخاب کرده و سپس رفتار و استراتژی‌های او را موبه‌مو اجرا می‌کنید. مثلا تریدر شما ۱۰۰ BNB می‌خرد، شما هم به اعتبار او ۱۰۰ تا BNB می‌خرید. یا او ۵ درصد از پرتفولیوی خود را برای سرمایه‌گذاری در دارایی‌های مصنوعی اختصاص می‌دهد،

شما نیز به دنبال او همین کار را می‌کنید. شاید پیش از این درباره سوشال تریدینگ (Social Trading) یا میرور تریدینگ (Mirror Trading) چیزهایی شنیده باشید. سوشال تریدینگ (Social Trading)، میرور تریدینگ (Mirror Trading) و کپی تریدینگ (Copy Trading) از یک ریشه هستند؛ چون در همه این روش‌های ترید، تنها کاری که باید انجام دهید این است که استراتژی سرمایه‌گذاری شخص دیگری را عینا اجرا کنید.

نکته این است که تریدری را انتخاب کنید که با مدل سرمایه‌گذاری و اهداف شما همخوانی داشته باشد؛ مثلا اگر در ورود به بازارهای جدید و سرمایه‌گذاری محافظه‌کار هستید، باید تریدری را انتخاب کنید که در اجرای معاملات خود رفتار محافظه‌کارانه دارد و یا اگر به سرمایه‌گذاری مبتنی بر رشد (Growth Investment) تمایل دارید، نباید تریدری را دنبال کنید که استراتژی‌های سرمایه‌گذاری مبتنی بر ارزش (Value Investment) را به‌کار می‌گیرد.

در استراتژی سرمایه‌گذاری مبتنی بر رشد، تمرکز اصلی سرمایه‌گذار افزایش مجموع میزان سرمایه و دارایی است؛ در حالی که در استراتژی سرمایه‌گذاری مبتنی بر ارزش، الگوی سرمایه‌گذاری خرید دارایی‌هایی است که در تحلیل فاندامنتال باارزش به‌نظر می‌رسند.

سوشال تریدینگ

در سوشال تریدینگ، تریدرها تحلیل‌ها و استراتژی‌های خود را با دیگران به اشتراک می‌گذارند و سایر کاربران با بررسی و انتخاب این استراتژی‌ها اقدام به معامله می‌کنند. در واقع کپی تریدینگ نوعی از سوشال تریدینگ است که در آن عین معاملات تریدر دیگری را کپی می‌کنیم. در انواع دیگر سوشال تریدینگ، یا صرفاً استراتژی یک تریدر تقلید یا از سیگنال‌های دیگران برای خرید و فروش استفاده می‌کنیم.

آیا به کپی تریدینگ نیاز داریم؟

کپی تریدینگ

پاسخ به این سوال به تجربه و دانش ما در بازارهای مالی خصوصاً ارز دیجیتال بستگی دارد. هرچقدر دانش ما در زمینه تحلیل داده‌ها و چارت‌های معاملاتی بیشتر باشد، مسلماً کپی‌کردن معاملات دیگران روش مناسبی برای ما نخواهد بود.

از طرف دیگر، کاربران تازه‌کار که با علاقه فراوان جذب این بازارها می‌شوند، در ابتدای راه ممکن است به دلیل نداشتن تجربه و دانش کافی، در سرمایه‌گذاری‌های خود دچار اشتباه شوند، متضرر شوند یا حتی سرمایه خود را به طور کامل از دست بدهند.

پس می‌توان نتیجه گرفت که کپی تریدینگ برای کاربران تازه‌کار در صورتی که به‌درستی از آن استفاده شود روشی مناسب جهت به حداقل رساندن ضرر و حتی کسب سود است.

انواع کپی تریدینگ Copy Trading

کپی تریدینگ در حالت کلی به دو دسته خودکار(Automatic) و دستی(Manual) تقسیم‌بندی می‌شود. در نوع دستی، معامله‌گر باید کپی تریدینگ را با گرفتن سیگنال از یک تریدر حرفه‌ای که به آن اطمینان دارد انجام دهد یا از پلتفرم‌های کپی تریدینگ کمک بگیرد.

در نوع خودکار، کپی ترید توسط پلتفرم Copy Trading به صورت خودکار انجام می‌شود. در این روش عین رفتار تریدر مورد نظر برای انجام معاملات کاربر کپی می‌شود و نیاز به انجام کار خاصی نیست.

هرکدام از این دو روش مزایا و معایب خود را دارند. قبل از اینکه از کپی تریدینگ برای انجام معاملات خود استفاده کنید، تحقیق کنید که کدام نوع برای شما مناسب‌تر است. حتی در ابتدا می‌توانید با مقدار سرمایه کم هر دو روش را امتحان کنید تا با آزمون و خطا به نتیجه برسید.

مزایای کپی تریدینگ

کپی تریدینگ می‌تواند یک راه حل عالی برای سرمایه‌گذاران تازه‌کار باشد. افراد زیادی روزانه با هدف کسب سودهای کلان وارد بازار ارزهای دیجیتال می‌شوند اما به دلیل نداشتن دانش کافی، سرمایه خود را از دست می‌دهند. به همین دلیل کمک گرفتن از کپی تریدینگ می‌تواند یک روش نسبتا مطمئن برای جلوگیری از ضررهای مالی سنگین باشد. این روش معاملاتی مزایای دیگری هم دارد که عبارتند از:

کاهش ریسک معاملات

همان‌طور که پیش‌تر نیز اشاره شد، ریسک از دست رفتن سرمایه برای کاربران تازه وارد بسیار زیاد است و کپی تریدینگ می‌تواند تا حد زیادی این ریسک را کاهش دهد. زیرا معامله‌گران حرفه‌ای قبل از اتخاذ هرگونه تصمیمی، بازار را به خوبی تحلیل می‌کنند و تنها وارد معاملاتی می‌شوند که احتمال کسب سود آن‌ها زیاد است.

یادگیری و کسب تجربه

برای دست‌یابی به موفقیت در بازار رمزارزها، دانش و تجربه در کنار هم می‌تواند فرمولی جذاب برای موفقیت باشد. کپی تریدینگ علاوه بر سود دهی برای کاربران، به دانش و تجربه آنها در زمینه ترید کردن نیز اضافه می‌کند. در طول زمان با مشاهده روش‌های مختلف ترید کردن حرفه‌ای‌ها، ما نیز این روش‌ها را بررسی کرده و در آینده از آنها به نفع خود استفاده می‌کنیم.

امکان سرمایه‌گذاری متنوع 

تنوع سبد ارزی، یک اصل مهم در تریدینگ است. یکی از مزایای کپی تریدینگ ، امکان کپی کردن از روی چندین تریدر مختلف است. این امر باعث می‌شود تنوع مناسبی برای سرمایه‌گذاری در بازار داشته باشید و از جنبه‌های مختلف بازار به نفع خود استفاده کنید.

معایب کپی تریدینگ

کپی تریدینگ در کنار مزایای زیادی که برای تریدرها دارد، مانند هر استراتژی معاملاتی مشابه، از معایبی نیز برخوردار است که باید آن‌ها را مورد توجه قرار داد تا میزان کسب سود از این روش را به حداکثر ممکن رساند.

متکی شدن بیش از حد

شاید مهم‌ترین عیب کپی تریدینگ، عادت کردن به آن باشد. چه کاری راحت‌تر از اینکه بدون داشتن دغدغه برای تحلیل چارت‌ها، رصد بازار و سایر موارد زمان‌بر دیگر، سرمایه خود را در اختیار اشخاص حرفه‌ای قرار دهیم و صرفاً از دور شاهد کسب درآمد باشیم؟ شاید در قدم‌های اول این نکته چندان مهم به نظر نرسد اما در آینده و پس از کسب تجربه‌های لازم ممکن است کاربر اعتماد به نفس کافی برای ترید نداشته باشد و همچنان به Copy Trading وابسته باشد.

امکان خطا حتی برای تریدرهای حرفه‌ای

درست است که اکثر مواقع کپی تریدینگ ما را به کسب سود و درآمد نزدیک می‌کند، اما فاکتور خطای انسانی هرگز نباید فراموش شود. حتی حرفه‌ای‌ترین معامله‌گران نیز ممکن است یک روز بد داشته باشند و در آن روز دست بر قضا تمام سرمایه شما نیز طی یک اشتباه از دست برود. همچنین، بروز خطا در تنظیمات پنل تریدینگ می‌تواند باعث صفر شدن کل سرمایه یک تریدر شود.

کپی تریدینگ سرمایه بیشتری طلب می‌کند

کپی تریدینگ نیازمند سرمایه بیشتری است. اکثر تریدرها برای ارائه Copy Trading، حداقل ۵۰۰ دلار سرمایه از شما طلب می‌کنند. در صورتی که اگر شخصاً اقدام به ترید کنید، با سرمایه‌ای بسیار پایین‌تر نیز می‌توانید وارد بازار شوید.

پلتفرم های کپی تریدینگ

Copy Trading

در سیستم‌های کپی تریدینگ معاملات شما به صورت اتوماتیک انجام شده و از معاملات تریدرهای حرفه‌ای پیروی می‌کند (هر معامله‌ای که تریدر موردنظر انجام دهد، به صورت خودکار نیز برای شما انجام می‌شود). وب‌سایت‌های زیادی در این خصوص خدمات ارائه می‌کنند که با ثبت نام در این پلتفرم‌ها می‌توانید از مزایای آنها بهره‌مند شوید.

در زیر به معرفی چند نمونه از این پلتفرم‌ها و وب‌سایت‌ها می‌پردازیم. البته باید توجه داشته باشید که وب‌سایت‌های ذکر شده صرفاً جهت معرفی بوده و بهتر است که قبل از هراقدامی در مورد آن‌ها به خوبی تحقیق کنید.

پلتفرم ETORO

ETORO شاید محبوب‌ترین پلتفرم کپی تریدینگ در میان کاربران ارز دیجیتال باشد. یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های ETORO این است که سهام و طلا را نیز می‌توان در این پلتفرم معامله کرد. علاوه بر این، پلتفرم ETORO یک گزینه مناسب برای افرادی است که تمایل دارند میزان ریسک معاملات خود را کنترل کنند. زیرا این پلتفرم این امکان را به کاربران خود می‌دهد تا از معاملات تریدرهای دیگر با سطوح قابل تنظیم ریسک، کپی برداری کنند. در نتیجه کاربر، وابستگی صد در صد به تریدر مورد نظر خود ندارد و می‌تواند در صورت نیاز ریسک ضرر را کاهش دهد. همچنین نرخ کارمزد خدمات آن نسبت به سایر پلتفرم‌ها پایین‌تر است.

پلتفرم IO

 این پلتفرم کپی تریدینگ به عنوان یک سایت سوم شخص عمل می‌کند. بدین صورت که حساب کاربر را مستقیماً به صرافی معتبر بایننس وصل کرده و از طریق بررسی تریدرهای حرفه‌ای بایننس برای کاربر اقدام به ترید می‌کند. نکته مهم این است که کارمزد خدماتی که انجام می‌شود، توسط تریدرهای بایننس تعیین می‌شود.

پلتفرم Coinmatics

پلتفرم کوین متیکس(Coinmatics) که در سال ۲۰۱۸ راه‌اندازی شد، مدت زمان کوتاهی بعد از معرفی در بازار توانست مورد توجه تریدرهای ارز دیجیتال قرار بگیرد. در حال حاضر این پلتفرم برای اجرای عملیات کپی تریدینگ فقط از صرافی بایننس پشتیبانی می‌کند. یکی از ویژگی‌های کوین متیکس این است که از امنیت قابل قبولی برخوردار است و  آمارهای آن تا حد زیادی معتبر است. احراز هویت دو مرحله‌ای نیز برای کاربران فعال است.

پلتفرم ۳Commas

تری کاماز یکی دیگر از پلتفرم‌های محبوب کپی تریدینگ ارز دیجیتال است. یکی از مهم‌ترین دلایل محبوبیت این پلتفرم این است که کاربران می‌توانند استراتژی‌های معاملاتی خود را به اشتراک بگذارند. کار با این پلتفرم بسیار ساده است و حتی افرادی که دانش کافی در این حوزه هم ندارند به راحتی می‌توانند با آن کار کنند. زیرا کافی است که کاربر استراتژی معاملاتی خود را انتخاب کند. بقیه مراحل بدون نیاز به انجام هیچگونه کاری توسط ربات‌ها انجام خواهد شد.

تکنیک میرور تریدینگ و تفاوت آن با کپی تریدینگ

میرور تریدینگ (Mirror Trading) یکی دیگر از تکنیک‌های سرمایه‌گذاری در بازار ارزهای دیجیتال است که با نام معاملات آینه‌ای هم شناخته می‌شود. در این روش حرکات یک تریدر حرفه‌ای به صورت فوری تکرار می‌شود تا از موفقیت او بتوان کپی‌برداری کرد.

کاهش استرس، افزایش اعتماد به نفس در انجام معاملات و کاهش زمان لازم برای ارزیابی بازار از مهم‌ترین ویژگی‌های میرور تریدینگ است. البته این روش یک ایراد مهم دارد و آن عدم کنترل بر معاملات است. زیرا در این روش تمام معاملات ارزهای دیجیتال از قبیل خرید و فروش به صورت خودکار انجام می‌شود و کاربر روی موقعیت‌های سرمایه‌گذاری خود هیچ کنترلی نخواهد داشت.

مهم‌ترین تفاوت میرور تریدینگ با کپی تریدینگ این است که در کپی تریدینگ کاربر می‌تواند در صورت تمایل روی برخی از تصمیمات سرمایه‌گذاری اعمال سلیقه کند و حتی برای آن‌ها زمانبندی تعیین کند اما در میرور تریدینگ تمام سفارش‌های معاملاتی به صورت خودکار انجام می‌شود.

کپی تریدینگ، یک شروع مناسب برای تازه کارها

نباید این حقیقت را کتمان کنیم که بازار‌های مالی خصوصاً رمزارزها، پیچیدگی‌های فراوانی دارند و دست‌یابی به درآمد مناسب، نیازمند کسب تجربه در کنار دانش کافی است. Copy Trading برای بسیاری از تازه‌کاران مسیری هموارتر و کم‌دردسرتر برای رسیدن به موفقیت است. اگر قصد انجام این کار را دارید، بهتر است با مبالغ کم شروع کنید تا دچار ضررهای بزرگ و جبران‌ناپذیر نشوید.

بررسی نحوه کارکرد Copy Trading

Copy Trading

کپی تریدینگ بیشتر از آنکه به اطلاعات و استراتژی‌های ارائه‌شده توسط تریدرها مربوط باشد، به رفتار آن‌ها وابسته است. همانطور که قبلا هم اشاره کردیم، در روش کپی تریدینگ شما اقدامات تریدرهای دیگر را کپی می‌کنید. مثلا در پلتفرم‌های Copy Trading، زمانی که شما یک تریدر را انتخاب می‌کنید، سبدهای سرمایه‌گذاری یا پورتفولیوهای شما به یکدیگر متصل می‌شود و هر پوزیشنی که معامله‌گر باز کند، به‌صورت خودکار از حساب کاربری او به حساب کاربری شما کپی و اجرا می‌شود.

کپی تریدر می‌تواند تصمیم بگیرد چه مقدار از دارایی‌های خود را می‌خواهد در استراتژی معامله‌گر سرمایه‌گذاری کند؛ اگرچه اغلب پلتفرم‌ها اجازه نمی‌دهند بیش از ۲۰ درصد پرتفولیوی خود را به این روش سرمایه‌گذاری کنید.

مثلا شما ۲۰۰۰ دلار در حساب کاربری خود دارید و می‌خواهید استراتژی یک تریدر موفق را کپی کنید. اگر تازه‌کار هستید، بهتر است فقط ۱۰ درصد از دارایی‌های خود یعنی ۲۰۰ دلار را سرمایه‌گذاری کنید. هر پلتفرم روش متفاوتی برای شروع کار دارد. اما به‌طور کلی روند کار به صورت زیر است:

  • وارد حساب کاربری در صرافی مدنظر خود می‌شوید و یک API ایجاد می‌کنید؛ رابط برنامه نویسی یا Application Programming Interface (به‌اختصار API) مجموعه‌ای از پروتکل‌ها و ابزار ها برای ایجاد نرم افزار است. APIها نحوه تعامل اجزای نرم افزار را تعیین می‌کنند. برای مثال، مشخص می‌کنند که از چه اطلاعاتی استفاده شود و چه اقداماتی صورت بگیرد.
  • سپس باید تریدر یا ربات ترید (Trading Bot) مدنظر خود را انتخاب کنید.
  • در مرحله بعدی، باید معامله‌گر یا ربات معاملاتی را فالو کنید. بقیه موارد به‌صورت خودکار انجام می‌شود.

مثلاً در پلتفرم WunderTrading تریدر یک سفارش در پروفایل خود ایجاد می‌کند و اگر شما استراتژی معاملاتی این تریدر را انتخاب و دنبال کنید، پلتفرم همه حرکات او را در اکانت صرافی شما هم تکرار می‌کند. شما تمام مراحل را در داشبورد مشاهده می‌کنید و کاملاً روی آن کنترل خواهید داشت. همچنین می‌توانید استراتژی را کنسل کنید و از آن خارج شوید یا آن را ویرایش کنید یا منتظر سیگنال بعدی از سمت تریدر خود باشید.

مزایای Copy Trading چیست؟

کپی تریدینگ یک روش کاربردی برای تازه‌کاران است؛ تمام بخش‌های سخت معامله، از تحقیق گرفته تا بررسی احتمالات و سود و ضرر را تریدر انجام می‌دهد و شما فقط کافی است هر کاری که او انجام می‌دهد را تکرار کنید.

برخی از پلتفرم‌های کپی تریدینگ نسخه دمو (Demo) دارند و از آن‌جایی که قرار نیست هزینه‌ای بپردازید، روش مناسبی برای آزمون و خطاست. بنابراین، هم با دارایی‌های خود ریسک نمی‌کنید و هم با چند ابزار معاملاتی آشنا می‌شوید.

از آن‌جایی که تریدر و کپی تریدر هر دو سوار یک قایق هستند و معامله‌گر نیز همانند شما دارایی خود را به خطر می‌اندازد، می‌توان تا حدودی از استراتژی که معامله‌گر پیاده می‌کند، مطمئن بود.

معایب کپی تریدینگ چیست؟

یکی از معایب کپی تریدینگ ریسک آن است؛ زمانی که قیمت یک دارایی در بازار تغییر می‌کند، شما با ریسک بازار مواجه می‌شوید. بنابراین واضح است که ریسک از دست رفتن ارزش دارایی پس از خرید آن هم وجود دارد.

تریدرها می‌توانند با اتخاذ استراتژی تخصیص دارایی (Asset Allocation Strategy) از ریسک زیاد جلوگیری کنند؛ تخصیص دارایی به این معناست که تنها مقدار مشخصی از سرمایه برای یک استراتژی اختصاص می‌یابد و بنابراین، جلوی ضررهای بزرگ گرفته می‌شود. نباید فراموش کنید که حتی بهترین تریدرها هم همیشه سود نمی‌کنند و این بدین معنی است که دیر یا زود کپی تریدرها هم ممکن است با ضرر مواجه شوند.

ایراد بعدی کپی تریدینگ این است که شما کنترل و مدیریت پرتفولیوی خود را به یک فرد ناشناس می‌سپارید، ضمن اینکه باید هزینه بپردازید. برخی از تریدرها برای هر حجم معامله، مبلغ متفاوتی را به‌عنوان کمیسیون دریافت می‌کنند.

مقایسه میرور تریدینگ و کپی تریدینگ

بین کپی تریدینگ (Copy Trading) و میرور تریدینگ (Mirror Trading) تفاوت‌های جزئی وجود دارد. معنای میرور تریدینگ تقلید از یک استراتژی معاملاتی است.

می‌توان اینطور بیان کرد که کپی تریدینگ از میرور تریدینگ متولد شده است؛ با این تفاوت که کپی تریدر استراتژی معامله‌گر را کپی نمی‌کند، بلکه به‌صورت کورکورانه از آن پیروی می‌کند. اما در میرور تریدینگ، کاربر استراتژی‌ها را می‌بیند و هر کدام را به انتخاب خود اجرا می‌کند.

مقایسه سوشال تریدینگ و Copy Trading

سوشال تریدینگ یا ترید اجتماعی (Social Trading) و کپی تریدینگ هم تا حدودی به یکدیگر شبیه هستند. در سوشال تریدینگ معامله‌گر ایده‌های سرمایه‌گذاری را از شبکه‌های مختلف Social Trading جمع‌آوری می‌کند.

معامله‌گران در این شبکه‌ها ایده‌های خود را با یکدیگر به اشتراک می‌گذارند و استراتژی‌های جدید را توسعه می‌دهند. اما در Copy Trading کاربر دقیقا پوزیشن معامله‌گر و نتایج او را تکرار کنند.

جمع‌بندی:

کپی تریدینگ، سوشال تریدینگ و میرور تریدینگ از اصطلاحات قدیمی بازارهای مالی سنتی مثل فارکس و سهام هستند. در کپی تریدینگ، کاربران از الگوهای خرید و فروش تریدرهای حرفه‌ای و باتجربه در معاملات خود استفاده می‌کنند.

به‌عبارت دیگر در این روش، کپی تریدر که یک معامله‌گر تازه‌کار است یک معامله‌گر حرفه‌ای را انتخاب کرده و همه اقدامات او را انجام می‌دهد؛ زیرا می­‌داند که این فرد برای تریدهایش تحلیل­‌هایی دارد تا به سود دست یابد و ضرر را به پایین­‌ترین حد برساند. در این مقاله پس از پرداختن به این که کپی تریدینگ چیست، نحوه کار و مزایا و معایب آن نیز بررسی شد. همچنین پلتفرم های کپی تریدینگ نیز معرفی شدند.

سوالات متداول:

+کپی تریدینگ چیست؟

در Copy Trading کاربر یک تریدر حرفه‌ای را انتخاب می‌کند و استراتژی و معاملات او را عینا تکرار می‌کند. این کار را می‌توان به صورت دستی انجام داد یا از پلتفرم‌های کپی تریدینگ استفاده کرد.

+چه تفاوتی بین کپی تریدینگ با سوشیال و میرور تریدینگ وجود دارد؟

هر سه مورد نزدیک به هم هستند، اما تفاوت اصلی کپی تریدینگ با دو مورد دیگر این است که کاربر دقیقا و بدون بررسی، پوزیشن‌های تریدر مورد نظر را تکرار می‌کند.

+چه پلتفرم‌هایی امکان کپی تردینگ را فراهم می‌کنند؟

پلتفرم‌های مختلف ممکن است امکان کپی تریدینگ را از طریق ربات‌ها، تریدرهای حرفه‌ای یا هر دو فراهم سازند. سه پلتفرم کوین متیکس، تری کاماز و شریمپی از جمله پلتفرم های کپی تریدینگ هستند.

0 0 رای ها
امتیازدهی
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 دیدگاه
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
اسکرول به بالا
هلدینگ سیمیا می‌خواهیم اعلان‌هایی را برای آخرین اخبار و به‌روزرسانی‌ها به شما نشان دهیم.
رد کردن اعلان ها
اجازه دادن به اعلان‌ها