هلدینگ سیمیا نمادی از قدرت و نفوذ در دنیای تجارت

بروکر چیست؟ تفاوت بروکر ارز دیجیتال با صرافی رمز ارز

broker بروکر ارز دیجیتال

کارگزاری یا بروکر ارز دیجیتال (Broker) ، شرکتی است که به عنوان واسطه بین سرمایه‌گذار و بورس اوراق بهادار عمل می‌کند. از آنجایی که بورس اوراق بهادار فقط سفارش افراد یا شرکت‌هایی را می‌پذیرد که عضو آن بورس هستند، معامله‌گران و سرمایه‌گذاران به خدمات اعضای بورس نیاز دارند.

پس از ظهور و معرفی ارزهای دیجیتال به جهان، مجموعه‌های بسیاری مشتاق به فعالیت در این حوزه شدند. در این میان افراد بسیاری برای خدمت‌رسانی به کاربران این بازار و کسب درآمد شخصی، ایده‌های متعددی ارائه دادند. مهم‌ترین مجموعه‌هایی که در این راه گام برداشتند، پلتفرم‌های صرافی ارز دیجیتال بودند که می‌توان گفت بدون حضور آن‌ها عملاً بازار کریپتوکارنسی رونق امروز را نداشت. صرافی‌ها و سیستم‌های بروکر ارز دیجیتال اصلی‌ترین بستر برای خرید و فروش رمزارز هستند. اما بروکر چیست؟ این پلتفرم‌ها چه تفاوتی با یک صرافی دارند؟

به عبارت ساده، هر‌ یک از این سیستم‌ها ویژگی‌های مخصوص به خود و تفاوت‌هایی با یکدیگر دارند. کاربران رمزارزها بنا بر شرایط خود و نوع معاملاتشان یکی از این دو سیستم را برای انجام سرمایه‌گذاری و خرید و فروش انتخاب می‌کنند. در این مقاله به بررسی ویژگی‌های این پلتفرم‌ها و تفاوت‌های آن‌ها با یکدیگر خواهیم پرداخت.

بروکر ارز دیجیتال چیست؟

بروکر یا کارگزاری یک شخص حقیقی یا حقوقی است که واسطه‌ی خرید و فروش به شمار می‌رود. بروکرها در سیستم‌های تجاری مختلف مانند بورس اوراق بهادار، خرید و فروش نفت و فلزات گران‌بها، ‌ املاک و مستغلات و بسیاری بازارهای دیگر مانند ارز دیجیتال فعالیت دارند.

مشتری‌های کارگزاری یا همان بروکر مبلغی در حساب مجموعه ذخیره یا قفل می‌کنند. سپس با توجه به نرخی که بروکر روزانه اعلام می‌کند، سفارشات خرید و فروش خود را اعلام می‌کنند. کارگزاری سفارشات مشتریان را ثبت کرده و به نمایندگی از آن‌ها با مبلغ قفل شده توسط مشتری در حساب کارگزاری خرید و فروش انجام می‌دهد. در این بین بروکر درصدی از سود معاملات را به‌عنوان کمیسیون برداشت می‌کند. مشتریان در این مجموعه‌ها امکان خرید و فروش مستقیم ندارند و طی یک توافق‌نامه‌ی از پیش تعیین شده اختیار خرید و فروش و برداشت کمیسیون را به کارگزاری می‌دهند.

بروکر ارز دیجیتال که با نام اختصاری OTC شناخته می‌شود یک شبکه‌ی معاملاتی است که به کاربران خود از طریق وب‌سایت یا اپلیکیشن اجازه‌ی دسترسی می‌دهد. به این سیستم‌ها بازار فرابورس نیز گفته می‌شود. در این مجموعه‌ها نیز قیمت لحظه‌ای و قیمت‌های پیشنهادی رمزارزها اعلام می‌شود و خرید و فروش‌ها بر اساس این قیمت‌ها انجام می‌گیرد.

کارگزار یا بروکر کریپتو شرکت یا شخصی است که به عنوان یک واسطه مالی برای افرادی که می‌خواهند پول فیات خود را با ارزهای دیجیتال مبادله کنند، عمل می‌کند. یک بروکر ارز دیجیتال، مانند «بیت پاندا» (Bitpanda)، خدمات مالی آنلاین را برای کاربرانی که می‌خواهند ارزهای دیجیتال و سایر دارایی‌ها را خرید و فروش کنند، ارائه می‌کند. برای ارائه این سرویس، بروکرها هزینه استفاده از پلتفرم را از کاربران دریافت می‌کنند.

شایان ذکر است، ابتدایی‌ترین اقدامی که کاربران باید بعد از انتخاب بروکر مدنظر خود، انجام دهند، طی کردن مراحل احراز هویت است. البته توجه داشته باشید که طی کردن مسیر احراز در بروکرها در مقایسه با صرافی‌های رمزارزی اندکی دشوارتر است. چرا که افزون بر مشخصات فردی، کاربر باید کپی پاسپورت و آدرس محل سکونت خود را با سندی معتبر به بروکر ارائه دهد. این در حالی است که در کشور ما به دلیل شرایط تحریم، فعالیت در بسیاری از بروکرهای معتبر جهانی در ایران با محدودیت‌های شدیدی رو‌به‌رو است.

بروکرهای ارز دیجیتال درخواست‌‌های خرید و فروش کاربران را با یکدیگر با توجه به میزان دارایی آن‌‌ها جفت می‌کنند. فرایند خرید و فروش در این پلتفرم‌ها سریع‌تر و آسان‌تر از صرافی‌های متمرکز کریپتو انجام می‌شود.

صرافی ارز دیجیتال چیست؟

بروکر ارز دیجیتال

اکنون که به صورت کلی به پاسخ سوال بروکر چیست رسیده‌اید، نوبت به بررسی یک سمت معاملاتی دیگر یا همان صرافی‌ها خواهد رسید. همه‌ی ما با صرافی‌های سنتی آشنا هستیم. این مجموعه‌ها محلی برای ترید ارزهای رایج دنیا و تبدیل یک ارز به ارز دیگر هستند. نحوه‌ی فعالیت صرافی‌های ارز دیجیتال نیز مانند همین صرافی‌های سنتی است، با این تفاوت که صرافی کریپتوکارنسی یک پلتفرم آنلاین است و تمامی تراکنش‌ها در این سیستم‌ها به‌صورت اینترنتی انجام می‌شود. این سیستم‌ها می‌توانند به‌صورت متمرکز یا غیرمتمرکز فعالیت کنند.

کاربران در این پلتفرم‌ها می‌توانند ارزهای فیات خود را به رمزارز تبدیل کرده یا برعکس این عمل را انجام دهد. همچنین معامله‌گران می‌توانند انواع ارزهای دیجیتال را با یکدیگر مبادله کنند. تمامی تراکنش‌ها در بستر این صرافی‌ها شامل درصدی از مبلغ معامله به‌عنوان کارمزد می‌شود. صرافی بایننس و کوین بیس از جمله بهترین صرافی‌های ارز دیجیتال در جهان به شمار می‌روند.

در صرافی رمزارز قیمت‌ها به‌صورت لحظه‌ای تغییر می‌کنند و تبادلات و خرید و فروش‌ها بر اساس همین قیمت‌ها انجام می‌شود. قیمت‌ در این سیستم‌ها بر اساس میزان خرید و فروش‌ یا همان میزان عرضه و تقاضای رمزارزها مشخص می‌شود. طبق فرمول همیشگی عرضه و تقاضا افزایش خرید یک ارز ارزش آن را نیز افزایش می‌دهد و کاهش تقاضا برای یک ارز سبب کاهش ارزش آن می‌شود.

 کارگزاران با خدمات کامل و کارگزاران معاملاتی تخفیف

کارگزاران معاملاتی تخفیف می‌توانند انواع مختلفی از معاملات را از طرف مشتری انجام دهند که برای هر معامله، کمیسیون کمی را دریافت می‌کنند. ساختار کارمزد پایین آنها به دلیل خدمات محدودی است که ارائه می‌دهند. این بروکرها مشاوره سرمایه‌گذاری ارائه نمی‌دهند و کارگزاران آن معمولا به جای کمیسیون، حقوق دریافت می‌کنند. اکثر کارگزاران تخفیف یک پلتفرم معاملات آنلاین ارائه می‌دهند که تعداد زیادی از سرمایه‌گذاران را جذب کرده‌است. کمیسیون این دست از بروکرها معمولا صفر است.  

بروکرهای با خدمات کامل، سرویس‌های مختلفی از جمله تحقیقات مربوط به بازار، مشاوره سرمایه‌گذاری و برنامه‌ریزی برای خدمات بازنشستگی را در کنار طیف کاملی از محصولات سرمایه‌گذاری به کاربران ارائه می‌دهند. در قبال ارائه همین خدمات جامع، سرمایه‌گذاران باید برای معاملات خود کمیسیون بیشتری بپردازند. کارگزاران بر اساس حجم معاملات خود و همچنین در ازای فروش محصولات سرمایه‌گذاری از شرکت کارگزاری کارمزد دریافت می‌کنند.

بروکر ارز دیجیتال با صرافی رمزارز چه تفاوت‌هایی دارد؟

crypto broker vs crypto exchange

تا به اینجا به بررسی نحوه‌ی کار و ویژگی‌های صرافی و پاسخ جامع به سوال بروکر چیست پرداختیم. اما برای آنکه بتوانید تصمیم بگیرید معاملات رمزارز خود را در کدام یک از این بسترها انجام دهید؛ باید با تفاوت‌های اساسی آن‌ها و برتری‌های این دو سیستم نسبت به یکدیگر آشنا باشید. در ادامه این تفاوت‌ها را مرور خواهیم کرد.

بروکر ارز دیجیتال ابزار تحلیل در اختیار کاربران قرار می‌دهد

خرید و فروش در بستر صرافی‌های ارز دیجیتال نیاز به تخصص ندارد. کاربران به‌راحتی می‌توانند با ثبت‌نام در این پلتفرم‌ها و شارژ حساب کاربری خود از طریق ارزهای فیات یا انتقال دارایی رمزارز خود به این بسترها، خرید فروش و تبادل آن‌ها را آغاز کنند. صرافی‌ها ابزار خاصی برای تحلیل بازار و آزمایش ایده‌ها و استراتژی‌ها به کاربران خود ارائه نمی‌دهند. 

این در حالی است که در بستر بروکر ارز دیجیتال کاربران می‌توانند به‌صورت حرفه‌ای خرید و فروش انجام دهند. این سیستم‌ها برخی از ابزارهای تحلیل را در اختیار کاربران خود قرار می‌دهند. یک کاربر بروکر می‌تواند چند نمودار را در چند پنجره مشاهده و قیمت‌ چند ارز را با هم مقایسه کنند. همچنین می‌توانند بر روی نمودارها از اندیکاتور برای بررسی دقیق‌تر وضعیت بازار استفاده کنند.

تنوع رمزارزها در صرافی‌ها بیشتر است

اگر از یک معامله‌گر حرفه‌ای بپرسید که به نظر وی بزرگترین مزیت صرافی در برابر بروکر چیست؛ احتمالا به تنوع بالای ارزهای دیجیتال اشاره خواهد کرد. صرافی‌های رمزارز فهرستی متنوع از کوین‌‌ها در اختیار کاربران قرار داده و امکان خرید و فروش و مبادله با تعداد زیادی رمزارز را برای آن‌ها فراهم می‌کنند.

اما بروکرها فهرستی محدود از آلت کوین‌‌ها ارائه می‌دهند. هر بروکر از تعداد خاصی رمزارز پشتیبانی می‌کند اما عموماً ارزهای دیجیتال محبوب مانند بیت کوین، اتریوم، ریپل و سایر ارزهای مطرح،‌ در صرافی‌ها قابل خرید و فروش و مبادله هستند.

نحوه‌‌ی واریز و برداشت وجه در صرافی و بروکر ارز دیجیتال تفاوت دارد

در هر حال حاضر صرافی‌های ارز دیجیتال داخلی همگی به کاربران ایرانی اجازه‌ی نگه‌داری ارزهای فیات در حساب خود را می‌دهند. کاربر می‌تواند حساب خود را به ریال شارژ کند و پس از انجام معاملات مجدداً برداشت ریالی داشته باشد.

اما برخی صرافی‌های مطرح خارجی مانند Binance، امکان شارژ حساب کاربری با ارز فیات را ارائه نمی‌دهند. کاربران این سیستم‌ها فقط می‌توانند حساب خود را با رمزارز شارژ کنند. کاربران باید قبل از شروع معاملات خود در بستر چنین صرافی‌هایی در سیستم‌های دیگر اقدام به خرید رمزارز کنند و سپس دارایی خود را به این صرافی‌ها انتقال دهند.

لازم به ذکر است که تمامی این تراکنش‌ها، چه شارژ ریالی حساب و چه برداشت ریالی از صرافی‌های ایرانی و همچنین خرید رمزارز در بسترهای معاملاتی دیگر و سپس انتقال دارایی به بستر صرافی‌هایی که قابلیت شارژ حساب با ارز فیات را پشتیبانی نمی‌کنند؛ مستلزم پرداخت کارمزد به صرافی‌هاست.

broker

اما در پلتفرم‌های بروکر کاربر نمی‌تواند حساب خود را با رمزارز شارژ کند. این سیستم‌ها امکان شارژ کیف پول کاربران فقط با ارزهای فیات فراهم کرده‌اند. در کارگزاری یا بروکر ارز دیجیتال به‌راحتی می‌توان با استفاده از کارت‌های اعتباری یا سایر روش‌های پرداخت حساب کاربری را شارژ کرد و معاملات رمزارز را آغاز کرد. باید توجه داشته باشید که کاربران ایرانی فقط قادر به استفاده از بروکرهایی هستند که امکان پرداخت با پلتفرم‌هایی را داشته باشند که آی‌پی‌های ایران را مسدود نکرده باشد.

شرایط ثبت‌نام در بروکر ارز دیجیتال کمی پیچیده‌تر است

ممکن است کاربران در ابتدای کار، سوالاتی نظیر شرایط ثبت نام در بروکر ارز دیجیتال چیست را در ذهن خود داشته باشند. برای ثبت‌نام در صرافی‌های ایرانی، کاربران پس از وارد کردن اطلاعات شخصی و آپلود عکس کارت ملی خود و انتظار در یک بازه‌ی زمانی مشخص، احراز هویت می‌شوند و می‌توانند معاملات ارز دیجیتال خود را آغاز کنند. این در حالی است که حتی برخی‌ صرافی‌های خارجی مرحله‌ی احراز هویت را نیز حذف کرده و کاربران به‌راحتی می‌توانند پس از وارد کردن مشخصات خود شروع به انجام معاملات کنند.

پروسه‌ی ثبت‌نام و احراز هویت در بستر بروکرها دقیق‌تر انجام می‌شود. برای احراز هویت در این پلتفرم‌ها، کاربران باید علاوه بر کارت شناسایی خود که عموماً پاسپورت مورد قبول قرار می‌گیرد، یک سند معتبر که حاوی نشانی محل سکونت آن‌هاست نیز در سیستم بارگذاری کنند. زمان انجام احراز هویت در بروکر سریع‌تر از صرافی‌هاست.

دسترسی ایرانیان به بروکرها 

با توجه به محدودیت‌‌های ایجاد شده برای کاربران ایرانی و ایجاد ممنوعیت‌هایی برای پرداخت‌های برون‌مرزی از طریق آی‌پی‌های ایران، کاربر ارز دیجیتال ایرانی باید با دیدگاهی متفاوت به دنیای کریپتوکارنسی و سرمایه‌گذاری و خرید و فروش در آن نگاه کند. در حال حاضر بسیاری از صرافی‌های مطرح جهانی برای کاربران ایرانی محدودیت ایجاد کرده‌اند و گاهی شاهد مسدود شدن دارایی‌های هم‌وطنان در این پلتفرم‌ها بوده‌ایم. بروکر ارز دیجیتال نیز از این امر مستثنی نیست و کاربران داخل کشور نمی‌توانند با اطمینان صد در صدی چنین بستری را برای سرمایه‌گذاری و معامله انتخاب کنند.

بنابراین اگر قصد دارید از بروکر ارز دیجیتال استفاده کنید، باید با آگاهی کامل و دانش کافی نسبت به ریسک‌های ورود به این سیستم‌ها اقدام کنید. می‌توانید برای کاهش میزان خطر، از مبالغ پایین شروع کنید و پس از آشنایی کامل با سیستم، محدودیت‌ها و ریسک‌های آن فعالیت خود را در بروکرها ادامه دهید.

نحوه کارکرد بروکر ارز دیجیتال

هرچند که آغاز کار با بروکر ارز دیجیتال نسبت به صرافی‌ها کمی پیچیده‌تر است؛ اما با پیمودن چند قدم ساده می‌توانید از این کارگزاری‌ها در دنیای ارزهای دیجیتال استفاده کنید. مراحل کار با بروکر ارز دیجیتال شامل موارد زیر است:

  • ثبت‌نام: برای استفاده از خدمات بروکر، کاربران نیاز به ثبت‌نام و ایجاد یک حساب کاربری خواهند داشت. معمولاً این فرایند شامل دریافت اطلاعات شخصی و تأیید هویت نیز می‌شود.
  • تأمین مالی حساب: پس از ثبت‌نام، لازم است کاربران از طریق ارزهای فیات (نظیر ریال، یورو، دلار و…) حساب خود را شارژ کنند. نوع ارز اولیه بسته به بروکر مورد نظر شما ممکن است متفاوت باشد.
بروکر
  • انتخاب ارز دیجیتال: پس از شارژ حساب، نوبت به انتخاب گزینه‌های دلخواه از بین ارزهای دیجیتال موجود خواهد رسید. به طور معمول ارزهای دیجیتال محبوب نظیر بیت کوین و اتریوم به همراه سایر آلت کوین‌های شناخته شده در بروکرها پشتیبانی می‌شوند.
  • ثبت سفارش: کاربران می‌توانند بسته به استراتژی مورد نظرشان از میان گزینه‌های مختلفی نظیر سفارش بازار (خرید و فروش به قیمت لحظه‌ای) یا سفارش‌های محدود، گزینه دلخواه را انتخاب کنند. بروکر سفارش‌ها را بر اساس شرایط حاکم بر بازار و ترجیحات کاربر اجرا می‌کند.
  • اجرا: پس از ثبت سفارش توسط کاربر، کارگزار از طرف وی معامله را انجام خواهد داد. در واقع بروکر در نقش یک واسطه به عنوان خریدار یا فروشنده، معامله را در دست می‌گیرد.
  • هزینه و کارمزدها: بروکرهای کریپتو بر اساس معامله یا تراکنش‌ها، ممکن است کارمزدی را دریافت کنند. این هزینه بسته به نوع پلتفرم و ارزش معامله ممکن است متفاوت باشد.

در کنار این موارد، بروکرها مسئولیت‌هایی در قبال تأمین امنیت اطلاعات و دارایی‌های کاربران و پشتیبانی از مشتری در هنگام نیاز را بر دوش دارند. کاربران می‌توانند در هر لحظه به اطلاعات حساب خود دسترسی داشته و تاریخچه معاملات و پورتفولیو خود را مشاهده کنند.

آشنایی با انواع Broker

اکنون که به پاسخ سؤال بروکر چیست رسیده و با شمای کلی این دسته از معامله‌گرها آشنا شدید، نوبت به معرفی انواع آن می‌رسد. در حال حاضر بروکرهای مختلفی توسط معامله‌گران مورد استفاده قرار می‌گیرند. در این بخش به معرفی انواع بروکرها و کاربرد هر یک از آن‌ها پرداخته‌ایم.

بروکر میز معاملاتی (Dealing Desk)

بروکرهای میز معاملاتی یا بازارساز که با نام Dealing Desk (DD) نیز شناخته می‌شوند، وظیفه تأمین نقدینگی کاربران و معامله‌گران خود را دارند. در این دسته، Broker در یک سمت از معاملات قرار گرفته و سفارش‌های خرید و فروش را نهایی می‌کند. بازارسازها معمولاً اسپردهای ثابتی را ارائه داده و ممکن است قیمت‌هایی کمتر یا بیشتر از قیمت واقعی بازار را پیشنهاد دهند.

بروکر میز غیرمعاملاتی (No Dealing Desk)

بروکرهای غیرمعاملاتی اغلب به عنوان یک واسطه در معامله عمل می‌کنند. با استفاده از این کارگزاری‌ها، می‌توانید از خدمات بین‌بانکی و خرید و فروش با سایر معامله‌گران بهره‌مند شوید. اسپردهای معاملاتی در این دسته از بروکرها کمتر است؛ با این حال در شرایط خاص، این رقم ممکن است تغییر یابد. به عنوان مثال در یک بازار پرنوسان یا در طی یک رویداد مهم و تأثیرگذار، امکان افزایش اسپرد وجود خواهد داشت.

بروکر STP

STP مخفف Straight Through Processing است. در این نوع، بروکر سفارش‌های خرید و فروش کاربران را به صورت مستقیم از کاربران دریافت می‌کند. سپس این سفارش‌های دریافت شده به صورت مستقیم به بانک، تأمین‌کنندگان نقدینگی یا سایر بروکرهای فعال ارسال می‌شود. این دسته از کارگزاری‌ها سرعت معامله‌گران در خرید و فروش را به طرز قابل توجهی افزایش می‌دهند. بروکرهای STP ممکن است تنها به یک تأمین‌کننده یا چندین تأمین‌کننده نقدینگی مختلف متصل شوند.

بروکر ECN

اگر به دنبال جمع‌آوری قیمت‌های رقابتی از بازارهای مختلف باشید، بروکرهای ECN بهترین گزینه برای شما هستند. این دسته از کارگزاری‌ها قابلیت ایجاد دسترسی مستقیم به سایر بازارها را داشته و تمام قیمت‌های ممکن را در اختیار کاربران خود قرار می‌دهند. با این حال با توجه به جمع‌آوری قیمت‌های رقابتی از سراسر بازارهای موجود، بروکر ECN اسپردهای محدودتری را ارائه می‌کند. کارگزاری‌های ECN با نمایش قیمت‌های لحظه‌ای در بازارها، یک دید شفاف از جلوه کلی بازار فراهم می‌کنند.

broker ecn

بروکر MTF

MTF مخفف عبارت Multilateral Trading Facilities به معنای امکانات تجاری چندجانبه است. این دسته از کارگزاری‌ها، در واقع شرکت‌های سرمایه‌گذاری هستند که خریداران و فروشندگان را به صورت قراردادی با یکدیگر ارتباط می‌دهند. بروکرهای مبتنی بر MTF اغلب کارگزاری‌های قانون‌گذاری شده‌ای نیستند؛ با این حال هر یک از آن‌ها قوانین و مقررات خاص خود را داشته و در همین چهارچوب عمل می‌کند.

نگاهی به بهترین بروکرهای ارز دیجیتال

همانطور که پیشتر نیز اشاره شد، به دلیل شرایط تحریم انتخاب بهترین Broker نسبت به دیگر کشورها دشوارتر است. نکته حائز اهمیت این است که همه بروکرهای کریپتویی با روش‌هایی مانند وب‌سایت یا اپلیکیشن با کاربران خود ارتباط برقرار می‌کنند. این نکته را نیز به خاطر داشته‌باشید که وب‌سایت‌هایی مثل بروکرچوزر (Brokerchooser) و فارکس بروکر (Forexbrokers) عملکرد بروکرهای جهانی را از جهات مختلف مورد بررسی قرار می‌دهند. بنابراین، با نگاهی به اطلاعات مندرج در این وب‌سایت‌ها، می‌توانید بروکر مناسب خود را انتخاب کنید. البته در ادامه این مقاله به معرفی شماری از بروکرهای مناسب کاربران و بررسی امکانات و مزایایی که ارائه می‌دهند، خواهیم پرداخت.

بروکر ای‌تورو؛ ابزاری شناخته شده در عرصه جهانی

طبق بررسی‌های صورت گرفته در سال‌های اخیر، Broker ای‌تورو (eToro) بهترین بروکر ارز دیجیتال در سطح جهانی است که با حدود ۲۷ میلیون کاربر و فعالیت در بازارهای مالی مختلفی همچون ارز دیجیتال و فارکس توجه سرمایه‌گذاران زیادی را به خود جلب کرده‌است. دلیل شهرت و محبوبیت این بروکر که در سال ۲۰۰۷ تاسیس شده، افزودن معاملات ارزهای دیجیتال است.

همچنین، کاربران می‌توانند  پس از احراز هویت در این پلتفرم، به منابع آموزشی متنوعی مانند مقالات، وبینارها، پادکست‌ها، نمودارهای تحلیلی، ویدئوها و… دسترسی داشته‌باشند. افزون بر آن، تمام معاملات در eToro به شکل CFD انجام می‌شود و کاربران حتی می‌توانند ترید فیزیکی ارز دیجیتال نیز داشته‌باشند.

یکی دیگر از مزایای Broker eToro، برخورداری آن از کیف پول اختصاصی است. به این ترتیب کاربران می‌توانند به راحتی واریز و برداشت‌های رمزارزی خود را انجام دهند. پلتفرم یاد شده خدمات مربوط به رمزارزهای شناخته شده و مهم بازار ارزهای دیجیتال را تحت پوشش قرار داده و اطلاعات مفیدی درباره آن‌ها در اختیار کاربران خود قرار می‌دهد.

بروکر ارز دیجیتال broker

سوئیس کوت؛ بروکری کاربردی در بازار کریپتو و فارکس

Broker سوئیس کوت (Swissquote Bank) نمونه دیگری که از بروکرهای فعال در عرصه کریپتو و فارکس است که سرمایه‌گذاران بی‌شماری از آن استفاده می‌کنند. این بروکر فعالیت خود را از سال ۱۹۹۶ آغاز کرد و در حال حاضر بالغ بر ۱۰۰۰ نیروی متخصص در آن مشغول به فعالیتند.

بروکر سوئیس کوت از رمزارزهای مهمی همچون  بیت کوین پشتیبانی می‌کند. با این وجود لازم است بدانید که کاربران در زمان استفاده از ولت این پلتفرم، هنوز نمی‌توانند به صورت مستقیم برداشت داشته‌باشند. اما در مقابل سوئیس کوت این امکان را برای کاربران فراهم کرده‌ تا مقدار معادل کریپتوهای خود را در بیت استمپ (Bitstamp) داشته‌باشند. این صرافی خدمات مربوط به برداشت دارایی را به کاربران ارائه می‌دهد. به این ترتیب،  از هک حساب کاربران جلوگیری به عمل می‌آید.

بررسی بروکر IG به عنوان یکی از باسابقه‌ترین پلتفرم‌ها

Broker IG به عنوان یکی از باسابقه‌ترین بروکرهای جهان، کارگزاری کم‌ریسک برای ترید CFD و مبادلات فارکس است. کمیسیون مناسب، هزینه‌های پایین، ارائه آموزش‌ها و تحلیل‌های کاربردی و پشتیبانی از ارزهای دیجیتال متنوع از جمله خصوصیات خوب این بروکر قدیمی است.

افزون بر آن، توانایی برای اجرای سفارشات بزرگ‌تر، ارائه CFD برای بیت کوین، بیت کوین کش، اتریوم، پشتیبانی اپلیکیشن IG در سیستم عامل‌های مختلف مثل اندروید و IOS، نمایش نمودارهای قیمتی به‌روز در وب‌سایت و تحلیل قیمت رمزارزها و واریز و برداشت وجه آسان چند نمونه دیگر از مزیت‌هایی محسوب می‌شود که این بروکر مشهور به کاربران ارائه می‌دهد.

بروکر   USGFX ابزاری محبوب در میان سرمایه‌گذاران

در میان همه بروکرها، USGFX Broker یک کارگزاری جهانی است که تاکنون موفق شده جوایز گوناگونی را به دلیل خدمات مناسبی که به کاربران ارائه می‌دهد، کسب کند. پلتفرم یاد شده امکاناتی همچون معاملات جفت ارز، شاخص‌ها و کالاها را در شرایط معاملاتی مساعد در اختیار کاربر قرار می‌دهد. افزون بر آن، پشتیبانی یک به یک از کاربران از دیگر خدماتی است که این بروکر برای ایجاد بهترین تجربه ممکن ترید به معامله‌گران ارائه می‌دهد. شایان ذکر است که در حال حاضر USGFX در لیست ۱۰ بروکر برتر سال ۲۰۲۳ قرار دارد.

بروکر Dukascopy Bank؛ پلتفرمی با ارزهای اختصاصی

رمز موفقیت بروکر Dukascopy Bank  این است که فعالیت خود را در زمینه ترید ارزهای دیجیتال و ارائه خدمات کریپتویی فراتر از مجموعه‌های هم رده خود ارتقا داده‌است. به گونه‌ای که موفق شده ارز دیجیتال اختصاصی خود را به نام  Dukascopy Bank و یک استیبل‌کوین اختصاصی به نام Dukasnotes را ارائه دهد. البته سوئیس هنوز استیبل‌کوین این پلتفرم را تایید نهایی نکرده‌است.  

جمع بندی:

هنگام انتخاب یک Broker کریپتو، باید اعتبار آنها را به دقت بررسی کرده و مطمئن شوید که قابل اعتماد هستند و امنیت کافی را برای شما فراهم می‌کنند.  بروکر شما باید دارای سیستم‌های امنیتی پیشرفته باشد و مطابق با اقدامات نظارتی فعلی کشور برای ارائه‌دهندگان خدمات مالی عمل کند. همچنین، باید مطمئن شوید که می‌توانید به پلتفرم بروکر ارز دیجیتال خود به صورت ۲۴ ساعته از طریق برنامه‌های دسکتاپ و موبایل دسترسی داشته‌باشید.

سوالات متداول:

کارگزاری یا بروکر، شرکتی است که به عنوان واسطه بین سرمایه‌گذار و بازار مالی عمل می‌کند.

راهکاری مناسب برای مبتدیان، مقرون به صرفه بودن، برخورداری از طیف وسیعی از خدمات

صرافی محیط مناسب را برای مبادلات مستقیم افراد با یکدیگر فراهم می‌کند اما بروکر واسطه‌ای بین بازار و سرمایه‌گذار است.

طبق ارزیابی که توسط وب‌سایت‌های بروکرچوزر و فارکس بروکر صورت گرفته، ای‌تورو، سوئیس کوت، IG، USGFX و Dukascopy Bank بهترین بروکرهای موجود هستند.

5 1 رای
امتیازدهی
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 دیدگاه
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
اسکرول به بالا
هلدینگ سیمیا می‌خواهیم اعلان‌هایی را برای آخرین اخبار و به‌روزرسانی‌ها به شما نشان دهیم.
رد کردن اعلان ها
اجازه دادن به اعلان‌ها