هلدینگ سیمیا نمادی از قدرت و نفوذ در دنیای تجارت

استورج چیست؟ معرفی ارز دیجیتال استورج (STORJ)

storj استورج

استورج چیست؟ فضای ذخیره‌سازی ابری یکی از دستاوردهای فناوری بلاکچین برای مردم دنیا است. به لطف فناوری بلاکچین در خصوص توسعه پلتفرم‌هایی مثل استورج، مردم می‌توانند فایل‌ها و داده‌های شخصی خود را در محیطی بارگذاری کنند که غیر متمرکز است. در واقع اکنون صنعت فضای ذخیره‌سازی ابری در اختیار شرکت‌های بزرگی مثل گوگل است و این شرکت‌ها به صورت متمرکز این فضاها را مدیریت می‌کنند؛ یعنی اداره و کنترل داده‌های کاربران توسط آن‌ها انجام می‌شود.

با پلتفرم‌هایی مثل استورج این مشکل برطرف می‌شود و دیگر با چالش‌هایی از قبیل قطعی یا مشکلات مربوط بر پهنای باند رو به رو نخواهید شد. شبکه ارز استورج به صورت منبع باز ارائه می‌شود و به کاربران این امکان را می‌دهد تا به صورت کاملا غیر متمرکز بتوانند فایل‌های شخصی خود را چه به صورت صوتی و چه به صورت تصویری ذخیره‌سازی کنند.

بررسی ارز استورج

استورج به لاتین STORJ، نوعی ارز دیجیتالی است که نام آن از کلمه Storage گرفته شده و به معنی «ذخیره‌سازی» است. ارز استورج را می‌توان ترکیبی از فناوری بلاکچین و فناوری ابری دانست که حتی به کاربران این اجازه را می‌دهد تا فضای خالی که در دیسک‌شان موجود است را اجاره دهند. این شبکه به صورت کاملا آنلاین کار می‌کند و کاربران می‌توانند به صورت آنلاین به آن متصل شوند و با اجاره فضاهای ذخیره‌سازی، برای ذخیره اسناد و فایل‌های خود اقدام کنند.

به وسیله Storj امکان ذخیره‌سازی فایل‌ها و داده‌های خود را به صورت ساده‌تر، ارزان‌تر و با سرعت بیشتر نسبت به دیگر پلتفرم‌های ذخیره‌سازی ابری خواهید داشت. استورج را در حالت کلی می‌توان یک پلتفرم در مقیاس کوچک برای ذخیره‌سازی داده‌ها دانست که روز به روز در حال رشد است و محیطی امن و خصوصی را در اختیار کاربران برای این کار قرار می‌گذارد.

Storj داده‌هایی که از کاربران دریافت می‌کند را به بخش‌های کوچکی تقسیم می‌کند و سپس آن‌ها را در شبکه ابری جهانی خود ذخیره خواهد کرد. این شبکه به وسیله خدمات همتا به همتا یا P2P به کاربران سرویس‌دهی می‌کند. در واقع استورج را می‌توان جزو اولین پلتفرم‌هایی دانست که به صورت غیر متمرکز فعالیت می‌کند. در شبکه استورج از ارز مخصوص آن با نام STORJ برای روش پرداخت نیز استفاده می‌شود. راهنمای کامل خرید و فروش ارز استورج شما را در مسیر معامله این رمز ارز قرار می‌دهد.

ویژگی‌های ارز استورج

استورج

تا به اینجا دانستیم که ارز دیجیتال Storj چیست، اما این ارز چه ویژگی‌هایی دارد؟ ارز استورج در مقابل غول‌های بزرگ فناوری دنیا مثل گوگل و آمازون قرار دارد و در حال رقابت با آن‌ها است. این ارز به منظور جلب نظر کاربران برای استفاده از خدمات، باید برخی امکانات اضافه ارائه دهد. در زیر به بعضی از مهمترین ویژگی‌های Storj می‌پردازیم و نکاتی را در موردشان مطرح می‌کنیم:

هزینه کم

در پلتفرم‌های بزرگی که از آن‌ها نام بردیم، هزینه‌های زیادی بابت زیرساخت‌های لازم برای ذخیره‌سازی داده‌ها، می‌شود که این هزینه‌ها در پلتفرمی مثل Storj کم خواهند شد. در واقع توسعه‌دهندگان این سرویس امیدوار هستند که این شبکه بتواند بخش بزرگی از هزینه‌ها را کم کند و راه‌حلی مقرون به صرفه و اقتصادی باشد. توسعه‌دهندگان به همین منظور اقدامات مختلفی انجام دادند، مثلا نیاز به راه‌اندازی مراکز داده را از بین بردند یا هزینه‌های نگهداری، تاسیسات برق یا پهنای باند را نیز کاهش دادند. این اقدامات آن‌ها باعث شده تا هزینه‌های این شبکه نسبت به رقبای خود تا یک سوم کمتر شود.

با هزینه کم به منظور ذخیره‌سازی اطلاعات و داده‌ها، شغل‌های کوچک که هنوز توانایی پرداخت هزینه‌های سنگین بابت به اشتراک‌گذاری فایل‌های خود در محیط‌های بزرگتر را ندارند یا نمی‌توانند مراکز داده‌های کاملی را نگهداری کنند، می‌توانند از استورج استفاده کنند.

ذخیره‌سازی امن فایل‌ها

حتی اگر میلیاردها کاربر در شبکه Storj مشغول به ذخیره‌سازی داده‌ها و اطلاعات خود باشند، باز هم هیچ نهاد یا ارگانی بر فایل‌ها و اسناد آن‌ها کنترل نخواهد داشت؛ این ویژگی باعث افزایش امنیت استورج می‌شود.

افزایش مقیاس پذیری

ارز استورج از فناوری شاردینگ استفاده می‌کند و به توزیع و رمزگذاری دادها بین نودها می‌پردازد و به همین منظور انتظار می‌رود که از بسیاری از پلتفرم‌های مشابه که از روش سنتی ذخیره‌سازی فایل‌ها پیروی می‌کنند موفق‌تر عمل کند. توسعه‌دهندگان این پلتفرم علاوه بر ارائه خدمات ذخیره‌سازی فایل‌ها می‌خواهند عملکرد پلتفرم خود را افزایش دهنده و خدمات بیشتری نیز به کاربران ارائه کنند. در واقع این سرویس می‌خواهد به یک پلتفرم همه فن حریف در زمینه ذخیره‌سازی محتواهای رسانه‌ای تبدیل شود.

ارز دیجیتال استورج چگونه کار می‌کند؟

storj

همانطور که گفتیم، Storj به منظور ذخیره‌سازی، فایل‌ها را از کاربران دریافت می‌کند و آن‌ها را به بخش‌های کوچکترین به صورت همتا به همتا تبدیل خواهد کرد. کاربران شبکه و ارز استورج برای اینکه بتوانند به محتوای خود دسترسی کامل پیدا کنند، باید تمام بخش‌هایی فایل‌ها را نگه دارند. این شبکه شباهت زیادی به فناوری تورنت دارد. در واقع در فناوری تورنت کاربرانی که قصد دارند از فایل‌ها یک نمونه دریافت کنند، باید به کاربران دیگر Seed بفرستند تا دیگر تکه‌های فایل را از آن‌ها دریافت نمایند. پس از ارسال Seed، تورنت به وسیله سیستم پردازش مرکزی خود، تکه‌های مختلف فایل را جمع می‌کند و سپس آن‌ها را تبدیل به یک فایل نهایی خواهد کرد.

در شبکه ارز Storj نیز به منظور دریافت فایل توسط کاربران، این شبکه بعد از اینکه فایل‌ها را به چند بخش تقسیم کرد، آن‌ها را بین منابع مختلف پخش می‌کند و کاربر در این صورت فایل خود را فقط از یک منبع به خصوص دریافت نخواهد کرد. این ویژگی به استورج این امکان را می‌دهد تا نسبت به پلتفرم‌های مشابه که فایل را فقط در اختیار یک منبع می‌گذارند، از سرعت عمل بیشتری برخوردار باشد. در واقع به کمک این ویژگی کاربران می‌توانند با سرعت بیشتری داده‌ها را دانلود کنند.

حالا شاید دلیل امنیت استورج و عدم دسترسی نهادها یا ارگان‌ها به فایل‌های کاربران در این شبکه را متوجه شدید؛ در واقع از آن‌جا که داده‌ها در این شبکه به چند بخش مختلف تقسیم می‌شوند، ارگان‌های مختلف نمی‌توانند به داده‌ها به صورت کامل دسترسی پیدا کنند. هر چند استورج شباهت‌هایی به تورنت دارد اما در این زمینه متفاوت عمل می‌کند؛ در واقع تورنت اطلاعات بخش‌های مختلف داده‌ها را به صورت عمومی در اختیار کاربران قرار می‌دهد اما در استورج فقط کسانی که داده‌ها را آپلود می‌کنند، از محل ذخیره‌سازی آن‌ها مطلع هستند. به این شیوه استورج می‌تواند حریم خصوصی کاربرانی که فایل‌ها را در این شبکه انتقال می‌دهند، حفظ کند.

در شبکه ارز استورج، تمامی تکه‌های فایل‌ها به صورت همزمان توسط کاربران دانلود می‌شوند. همانطور که قبل هم اشاره کردیم، کاربران می‌توانند فضای ذخیره‌سازی خود را اجاره دهند و در مقابل آن توکن و ارز Storj دریافت کنند. استورج با تمرکز بر ویژگی‌ها و امکانات اضافه خود همواره در حال تلاش است که نیاز کاربران را به مرجع‌های متمرکز ذخیره‌سازی فایل از بین ببرد.

تاریخچه ارز استورج

ارز استورج

ایده پلتفرم استورج در سال ۲۰۱۴ شکل گرفت. در آن زمان شان ویلکینسون (Shawn Wilkinson) و جان کوئین (John Quinn) به این ایده دست یافتند، آن‌ها تنها در کمتر از یک سال این ایده را پیاده‌سازی کردند و در سال ۲۰۱۵ شرکت استورج لبز (Storj Labs) تاسیس شد. اوایل شروع به کار این پلتفرم، شان ویلکینسون به عنوان مدیر عامل استورج فعالیت می‌کرد اما کم کم جای خود را به بن‌گلوب (Ben Golub) داد. بن‌گولب هم‌اکنون نیز به عنوان مدیر عامل پلتفرم شبکه ارز استورج مشغول به فعالیت است.

آخرین نسخه از پلتفرم Storj در سال ۲۰۱۹ منتشر شد و حالا بعد از گذشت چند سال کاربران هنوز هم از همان نسخه قبلی به منظور دریافت خدمات از آن استفاده می‌کنند. یکی از دلایلی که باعث شد پلتفرم استورج موفق شود، جذب سرمایه‌گذار بود. در واقع این پلتفرم در سال ۲۰۱۴ توانست ۹۱۰ بیت کوین و در سال ۲۰۱۷ نیز ۳۳ میلیون دلار سرمایه جذب کند که رقم بالایی است و به نوبه خود می‌توان این سرمایه‌ها را مهمترین دلایل رشد و پیشرفت استورج به شمار آورد.

توسعه‌دهندگان پلتفرم استورج به منظور پرداخت‌های درون شبکه‌ای آن از ارزی با همان نام یعنی Storj استفاده می‌کنند. سوخت اصلی پلتفرم Storj همین ارز است و اگر نباشد، می‌توان گفت که کارکرد شبکه هم با اختلال رو به رو می‌شود چرا که کاربران از آن برای پرداخت‌های بومی خود استفاده می‌کنند.تحلیل ارز استورج از روزهای آرام و باثبات‌تری خبر می‌دهد.

کاربرد استورج چیست؟

موارد استفاده استورج به شرح زیر هستند:

  • پشتیبانی عمومی: هزینه پایین و قابلیت دسترسی دائمی پهنای باند با عملکرد بالا به معنای اقتصادی بودن ذخیره‌سازی و سریع بودن فرایند بازیابی است.
  • پشتیبانی پایگاه داده: پخش نسخه پشتیبان یا بک‌آپ، به معنای رفع نیاز درج و نوشتن حالت‌های مختلف یک پایگاه داده عظیم در دیسک عمومی و پیش از تهیه نسخه پشتیبان و بازیابی آن است.
  • داده خصوصی: رمزنگاری در جانب مشتری و کنترل مدیریت دسترسی صنعت‌محور، به کنترل و فراهم‌سازی سطح بالایی از توزیع در شبکه نود‌ها منجر شده و خطر حمله‌های احتمالی و محتمل شدن ریسک را کاهش می‌دهد.
  • ذخیره‌سازی چندرسانه‌ای یا مالتی‌مدیا: انتقال سریع همزمان یا موازی، به موثر بودن ذخیره‌سازی توزیع شده، برای ادغام آن با سیستم‌های فشرده‌سازی ویدئویی و کاهش حجم دیتای ذخیره شده منجر می‌شود.
  • پخش چندرسانه‌ای: پخش بومی فایل و بار پهنای باند توزیع شده در گستره نود‌های توزیع شده در سطح بالا، به حذف نقاط ضعف و عدم ناکارآمد شدن شبکه کمک می‌کند.
  • انتقال فایل‌های بزرگ: عملکرد بالای پهنای باند از مزیت انتقال همزمان و موازی بهره می‌گیرد و رمزنگاری فایل‌های مشتری نیز از حفظ حریم خصوصی در طول این انتقال اطمینان حاصل می‌کند.
  • ابر تلفیقی یا هیبریدی: به کسب و کار‌ها این امکان را می‌دهد که بتوانند از ظرفیت بلااستفاده و اضافی هارد خود درآمد کسب کنند و این امر فراهم‌سازی بستر خدمات ذخیره‌سازی ایمن و خصوصی مورد تقاضا را به ارمغان می‌آورد.
  • یادگیری ماشین یا ماشین لرنینگ: معماری غیرمتمرکز زمان پاسخ‌دهی بهتری را برای پردازش داده به همراه دارد، که به معنای قابلیت پردازش بیشتر داده‌ها در محدوده‌های زمانی مختلف، در کنار مقرون به صرفه بودن هزینه‌های همتاسازی و انتقالات است.
  • واقعیت مجازی (VR‌)/واقعیت افزوده (AR‌): فضای ذخیره‌سازی توزیع شده زمان پاسخ‌دهی بهتری را از جانب کاربر نهایی به همراه داشته و این در کنار به صرفه بودن انتقالات و کاهش هزینه همتاسازی است.
  • داده اینترنت اشیا (IoT‌): فایل‌های کوچک اینترنت اشیا قابل قراردهی در بلاک‌های بزرگ هستند، تا بتوانیم ذخیره‌سازی بهینه‌ای داشته باشیم و این در حالیست که فایل‌های پیام افراد قابل دسترسی از طریق پخش طیف معینی از داده هستند.
  • دارایی‌های دیجیتال مرتبط با توکن‌های بی‌همتا (NFT‌): به فراهم کردن فضای ذخیره‌سازی مقرون به صرفه منجر می‌شوند که با مجوز تفویض یا واگذاری مبتنی بر حاشیه این دست از امور همراه هستند.

ابزارهای CloudFlare‌ ، Amazon CloudFront‌ ، Amazon CloudWatch‌ ، Salesforce Sales Cloud و Cloud Firestore برخی از ابزرا‌های رایجی در این حیطه هستند که با Storj ادغام شده‌اند. 

نحوه استفاده از استورج

سخت‌افزار مورد نیاز و پیشنهادی ما برای استفاده از Storj به‌شرح زیر است:

  • یک پردازنده اختصاص یافته به هر یک از خدمات نود.
  • فضای مورد نیاز ۸ ترابایتی و فضای حداکثر ۲۴ ترابایتی برای هر نود، فضای حداقل ۵۵۰ گیگابایتی با عدم وجود حداکثر فضای تعیین شده برای هر نود.
  • بیشتر از ۱۶ ترابایت پهنای باند اندازه‌گیری نشده موجود در هر ماه، ترجیحا بدون محدودیت. میزان حداقل ۲ ترابایت پهنای باند موجود در هر ماه.
  • ۱۰۰ مگابایت در ثانیه برای آپ‌استریم‌، حداقل ۵ مگابایت در ثانیه پهنای باند برای آپ‌استریم.
  • آپ‌تایم یا زمان عملکرد (آنلاین و عملی) ۹۹.۵ درصدی در هر ماه، حداقل آپتایم (آنلاین و عملی‌) ۹۹.۳ درصدی در هر ماه، حداکثر زمان کلی خارج شدن شبکه از دسترس به میزان ۵ ساعت در ماه.

نیازمندی‌های سیستم عبارتند از:

ویندوز ۸ سرور ۲۰۱۲ یا جدیدتر.

اگر در حال حاضر یک نود ذخیره‌سازی را با استفاده از Docker بر روی ویندوز خود اجرا می‌کنید‌، لازم است بدانید که این نود نیازمند بررسی و نظاره مناسب است. اگر هنوز در حال اجرای نود خود با استفاده از Docker هستید، ممکن است نود شما به صورت رندوم یا تصادفی آفلاین شده و نیازمند ریست کردن باشد؛ بنابراین، پیشنهاد می‌کنیم تا به سراغ Windows GUI بروید. در این لینک می‌توانید مطالب بیشتری را در مورد مشکلات Docker در CentOS (یک نسخه تنظیم شده برای CentOS 7) مشاهده کنید.

Debian نسخه ۶۴ بیت یکی از این نسخه‌های Debian و یا Raspbian‌:

  • Buster 10
  • Stretch 9 (Stable) / Raspbian Stretch

Fedora نسخه ۶۴ بیت یکی از این نسخه‌های Fedora‌:

  • ۲۸
  • ۲۹

Ubuntu نسخه ۶۴ بیت یکی از این نسخه‌های Ubuntu‌:

  • Cosmic 18.10
  • Bionic 18.04 (LTS)
  • Xenial 16.04 (LTS)

به یاد داشته باشید که از طریق etc یا fstab از ثابت بودن Mount هارد درایو خود اطمینان حاصل کنید.

macOS Sierra 10.12 و نسخه‌های جدیدتر macOS نیز مورد پشتیبانی این پروتکل هستند.

سخت‌افزار Mac شما باید حداقل ۲۰۱۰ و یا مدل جدیدتری باشد.VirtualBox قبل از نسخه ۴.۳.۳۰ قابل نصب نخواهد بود. اگر نسخه جدیدتر VirtualBox را نصب کرده‌اید، با مشکل خاصی مواجه نخواهید شد.

اتصال اینترنت

به شدت پیشنهاد می‌کنیم که نود ذخیره‌سازی خود را بر روی سیستمی که توسط کابل LAN به جای WiFi به اینترنت متصل شده است اجرا کنید، تا تداوم و پایدار بودن اتصال خود به اینترنت اطمینان حاصل کنید.

منبع تغذیه

اگر در محلی زندگی می‌کنید که قطعی برق و خاموشی از جمله اتفاقات رایج آن به شمار می‌روند، لطفا مراقب سخت‌افزار خود باشید. این مورد شامل تجهیزاتی که نود خود را بر روی آن اجرا می‌کنید، روتر یا مودم‌ و منبع تغذیه بدون وقفه (UPS‌) نیز می‌شود. این امر به محافظت سخت‌افزار شما در برابر آسیب‌ها و مختل شدن پایگاه داده شما، در نتیجه خاموش شدن ناگهانی دستگاهتان کمک می‌کند. چنین رویداد‌هایی می‌توانند به از دست رفتن غیرقابل جبران نود شما منجر شوند.

حتما به‌واسطه یک روتر به اینترنت متصل شوید و از اتصال با مودم بدون فایروال اجتناب کنید.

نرم‌افزار استورج خدمات خود را در قالب درخواست‌هایی به واسطه اینترنت ارسال می‌کند؛ اما شاید تمام نرم‌افزار‌های نصب شده بر روی سیستم شما، برای اتصال مستقیم به اینترنت طراحی نشده باشند. این موضوع در رابطه با کاربرانی که از ویندوز و برنامه‌هایی که به درخواست‌های مختلف مبتنی بر IP‌ها پاسخ می‌دهند نیز صدق می‌کند.

شیوه نصب نرم افزار مورد نیاز

برای آموزش شیوه نصب نرم‌افزار Storj می‌توانید به این لینک مراجعه کنید. کاربران می‌توانند فضای دیسک آزاد خود را به سایر کاربران شبکه که تمایل به مشارکت دارند، اجاره دهند. اجاره‌دهندگان در ازای انجام چنین کاری درآمد کسب می‌کنند و توکن بومی این شبکه تحت عنوان STORJ به عنوان ابزاری برای پرداخت در شبکه مورد استفاده قرار می‌گیرد. این توکن قابل معامله در بازار و نگهداری در کیف پول‌هاست.

قیمت ارز دیجیتال Storj

ارز دیجیتال storj

توکن استورج یک توکن قابل استخراج است منتهی در همان زمان اولیه شروع به کار، تمام توکن‌های آن استخراج شدند. این توکن مبتنی بر استاندارد ERC 20 کار می‌کند و در زمان نوشتن این مطلب با حجم عرضه در گردش ۴۱۲,۹۳۷,۱۲۲ و حجم روزانه ۲۳,۶۴۵,۳۶۲ جایگاه ۱۳۵ در وب سایت کوین‌مارکت‌کپ را به خود اختصاص می‌دهد؛ قیمت فعلی توکن ۰.۴۵۰۴ است و باید دید آینده ارز استورج آن را به کجا می‌برد.

آموزش خرید ارز استورج

برای خرید ارز استورج می‌توانید از صرافی‌های ایرانی یا خارجی اقدام کنید. برای خرید استورج از صرافی‌های ایرانی کافیست تا از طریق وب‌سایت صرافی سیمیا ثبت نام خود را انجام دهید و سپس این ارز را در پنل اختصاصی خود در این سایت خریداری کنید. برای خرید از صرافی‌های خارجی باید ابتدا پلتفرمی که از کاربران ایرانی پشتیبانی می‌کند را انتخاب کنید و سپس با شارژ پنل کاربری خود به‌صورت تتری، معاملاتتان را آغاز کنید.

از آن‌جا که احتمال بلوکه شدن حساب کاربران ایرانی در صرافی‌های خارجی وجود دارد، پیشنهاد اول ما استفاده از صرافی‌های ایرانی است. چنانچه هنوز هم تمایل دارید از صرافی‌های خارجی خریدتان را انجام دهید، توصیه می‌کنیم با فیلترشکنی که مجهز به فناوری کیل‌سوئیچ است، این کار را انجام دهید.

کیف پول‌های استورج

ارز دیجیتال استورج

تمام کیف پول‌هایی که مبتنی بر اتوریم هستند می‌توانند در فهرست بهترین کیف پول‌های ارز استورج برای ذخیره‌سازی این رمز ارز باشند. همانطور که گفتیم این ارز یک توکن مبتنی بر ERC 20 است و به همین دلیل امکان ذخیره‌سازی آن در کیف پول‌های سازگار با اتریوم وجود دارد. کیف پول مختلفی برای ذخیره ارز استورج وجود دارند که در زیر به محبوب‌ترین‌شان اشاره می‌کنیم:

  • تراست والت (Trust Wallet)
  • اتمیک والت (Atomic Wallet)
  • متامسک (MetaMask)
  • اکسودوس (Exodus)
  • مای‌ اتر‌والت (MyEtherWallet)
  • مای‌ کریپتو (Mycrypto)
  • سیف پل (SafePal)
  • لجر (Ledger)
  • ترزور (trezor)

شبکه و ارز استورج، سیستم ذخیره‌سازی غیرمتمرکز

در این مطلب به سوال استورج چیست پاسخ دادیم و همچنین شبکه آن و نحوه کار آن‌ها پرداختیم. همچنین شما را با ویژگی‌های این شبکه و فناوری‌هایی که در آن استفاده می‌شود از جمله شاردینگ یا P2P آشنا کردیم. پلتفرم Storj راهکاری موفقیت‌آمیز بود که اگر همچنان به فعالیت خود به صورت غیر متمرکز ادامه دهد، بدون شک می‌تواند به عنوان یکی از رقبای جدی پلتفرم‌های بزرگ‌تر مثل گوگل یا آمازون به شمار برود. این پلتفرم با حل برخی از مشکلات شبکه‌های بزرگتر، جای خود را در بین کاربران باز کرد.

هر چند هنوز راه موفقیت استورج همچنان ادامه دارد و این شبکه باید به رشد و پیشرفت ادامه دهد تا بتواند هم ردیف غول‌های بزرگ ذخیره‌سازی داده‌ها قرار بگیرد اما با این حال از آن می‌توان به عنوان یکی از شبکه‌های موفق غیر متمرکز ذخیره‌سازی داده یاد کرد که در بین چندین نمونه مشابه در بازار ارزهای دیجیتال، عملکرد خوب و مناسبی دارد. این شبکه که توکن بومی آن ارز Storj است، آینده‌ای درخشان دارد و فرصت‌های پیشرفت زیادی پیش روی آن تصور می‌شود.

مزایا و معایب استورج

از جمله مزایای بهره‌مند شدن از خدمات استورج به موارد زیر می‌توان اشاره کرد:

  • ذخایر ابری غیرمتمرکز همراه با بیش از ۱۰,۰۰۰ سرور.
  • رمزنگاری End-to-End به همراه خطوط دستور کدنویسی.
  • ۱۵۰ گیگابایت فضای آزاد ذخیره‌سازی.

از جمله معایب Storj نیز به این موارد می‌توان اشاره کرد:

  • رابط خط دستوری می‌تواند پیچیده باشد.
  • ابزار محدود اشتراک‌گذاری فایل در هنگام استفاده از کلاینت وب.

جمع بندی:

در این مقاله سعی کردیم تا به پاسخ این سوال که استورج چیست، به صورت کامل پاسخ دهیم. پروتکل Storj فعالیت خود را از سال ۲۰۱۴ آغاز کرده و در سال ۲۰۱۷ از بستر بیت کوین به بلاک چین اتریوم منتقل شد و برنامه‌های خود را در این شبکه راه‌اندازی کرد. افراد مختلف سراسر جهان می‌توانند فضای آزاد و بدون استفاده هارد دیسک خود را در ازای دریافت درآمد مبتنی بر توکن بومی STORJ، در اختیار افرادی قرار دهند که قصد ذخیره‌سازی داده‌های خود را دارند.

سیستم‌ها و ارائه‌کنندگان خدمات ذخیره‌سازی ابری سنتی مثل گوگل و آمازون نیز در حال حاضر از امکانات این شبکه بهره می‌برند. ابزار ذخیره‌سازی غیرمتمرکز استورج برای کاهش میزان هزینه و بالا بردن میزان کارایی و امنیت ذخیره‌سازی فایل و با بهره‌گیری از مکانیزم شاردینگ از راه رسیده است. خیلی از ما در گذشته با مکانیزم کارکرد تورنت آشنا شدیم؛ شبکه استورج نمونه مشابهی از تورنت را برای ما به ارمغان می‌آورد.

سوالات متداول:

+آینده ارز دیجیتال استورج چیست؟

شبکه استورج در سال‌های اخیر فعالیت نسبتا مناسبی داشته و هر چند ماه یک‌بار آپدیت جدیدی روی شبکه خود اعمال کرده است. با این بروزرسانی‌ها و جذب کاربران بیشتر، کاربرد ارز دیجیتال STORJ نیز بیشتر خواهد شد و این موضوع می‌تواند روی قیمت آن تاثیر مثبت بگذارد.

+آیا می‌توان به استخراج استورج پرداخت؟

استخراج در شبکه STORJ با نام فارمینگ شناخته می‌شود و بدین صورت است که شما با در اختیار قرار دادن یک هارد یا چند هارد (به صورت ریگ) توکن‌های STORJ جدید را تولید می‌کنید و پاداش می‌گیرید.

0 0 رای ها
امتیازدهی
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 دیدگاه
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
اسکرول به بالا
هلدینگ سیمیا می‌خواهیم اعلان‌هایی را برای آخرین اخبار و به‌روزرسانی‌ها به شما نشان دهیم.
رد کردن اعلان ها
اجازه دادن به اعلان‌ها