همانطور که میدانید تا پیش از ادغام اتریوم که یک انقلاب در بازار ارز دیجیتال محسوب میشود، این شبکه از مشکلات مقیاسپذیری رنج میبرد. برای حل این مشکل، شبکه “OMG” یا “اومیسه گو” (OmiseGo) توسط یک تیم با تجربه ایجاد شد. در واقع این شبکه به عنوان یک پروتکل مقیاسپذیری لایه ۲ برای شبکه اتریوم محسوب میشود.
اهداف اصلی او ام جی نتورک، افزایش ظرفیت تراکنشها و نیز کاهش هزینه آنها (کاهش نرخ گس) است. علاوه بر اینها، از تضمینهای امنیتی لایه زیرین هم استفاده میکند. در این مقاله قصد داریم به این سوال بپردازیم که ارز دیجیتال OMG چیست؟ همچنین از ماهیت شبکه، اهداف، کاربردها و رقبای آن صحبت خواهیم کرد. تا انتهای مقاله با ما همراه باشید.
فهرست محتوا
شبکه OMG چیست؟
OMG، یک اکوسیستم بلاکچین بوده که بر پایه اتریوم ایجاد شده است. این شبکه، روشهای مختلفی را برای کسب سود در اختیار دارندگان ارز دیجیتال قرار میدهد. برای معرفی OMG Network، میتوان از آن با عنوان یک صرافی غیرمتمرکز، تأمین کننده نقدینگی و همچنین یک شبکه پیامرسانی یاد کرد. اما شهرت ویژه ارز دیجیتال OMG چیست؟ در واقع چیزی که این شبکه را در بین کاربران ارز دیجیتال محبوب کرده است، داشتن ابزارهای مالی و تجارت دیجیتال است.
این ابزارها در شبکه OMG به گونهای با هم کار میکنند که برای انتقال داراییهای رمز ارز، احتیاجی به صرافی ارز دیجیتال نیست. بسیاری از تحلیلگران از همان ابتدای شروع به کار این شبکه، از آن به عنوان یک پروژه منحصربهفرد یاد کردند.
اومیسگو یک راهکار مقیاسپذیری لایه ۲ است که برای انتقال بدون واسطه (بدون نیاز به اعتماد) ارزش، بر بستر اتریوم ساخته شده است. شبکه OMG بدون اینکه اثر منفی بر امنیت اتریوم داشته باشد، سرعت تراکنشها را افزایش و زمان موردنیاز تراکنشها را کاهش میدهد. بهطور خلاصه، شبکه OMG بخشی از مشکلات مقیاسپذیری اتریوم را حل میکند.
شبکه اومیسگو که توسط یک شرکت خدمات پرداخت به نام Omise راهاندازی شده است و با استفاده از ارز دیجیتال OMG صدور و معامله داراییها در کیف پولها را تسهیل میکند. شبکه OMG با تسهیل کار لایه انتقال، مقیاسپذیری اتریوم و سرعت تراکنشها را افزایش میدهد. در نتیجه کاربران همچنان از امنیت شبکه اتریوم برخوردارند و شبکه OMG تنها عملکرد کلی شبکه را افزایش میدهد. هدف شبکه OMG این است که در طول زمان و با اضافه شدن کیف پولهای بیشتری به این شبکه، بتواند خدمات خود را به افرادی که از سیستمهای مالی حذف شدهاند، ارائه دهد.
تاریخچه ارز دیجیتال OMG چیست؟
بهتر است برای معرفی OMG Network، از پیشینه بسیار مهم این شبکه شروع کنیم. شاید برای شما هم این سوال پیش بیاید که رمز و راز شکلگیری ارز دیجیتال OMG چیست و چگونه متولد شده است. ارز دیجیتال اومیسه گو (OMG)، به عنوان یکی از پروژههای موفق شرکت اومیسه شناخته میشود. این شرکت، به عنوان شرکت مادر امیسه گو در سال ۲۰۱۳ با هدف ایجاد یک درگاه پرداخت آنلاین تاسیس شد. مقر اصلی امیسه در تایلند قرار دارد.
از همان ابتدا، اخبار شرکت امیسه به دلیل همکاری با دو نفر از افراد مشهور حوزه کریپتو یعنی ویتالیک بوترین (Vitalik Buterin) و گوین وود (Gavin Wood) بسیار اهمیت داشت. پروژه امیسهگو به عنوان پروژه خروجی این شرکت در ابتدای شروع کار، از سوی بانک مرکزی تایلند و وزارت این کشور مورد تایید قرار گرفت.
اعضای امیسهگو در پاسخ به این سوال که هدف اصلی ارز دیجیتال OMG چیست، اعلام کردند که با اجرای این ارز دیجیتال قرار است کارمزدهای هنگفت تراکنشها را کاهش دهند.
اعضای تیم شبکه OMG، یک تیم با تجربه
یکی از نقاط مثبت شبکه OMG، تیم بسیار حرفهای و با تجربه آن است. توسعه دهنده اصلی این پروژه کسی نیست جز، جوزف پوون (Joseph Poon). وی شهرت خود را مدیون توسعه شبکه لایتنینگ و پلاسما است. جالب است بدانید که هرکدام از این شبکهها نقش مهمی در تحول بازار ارز دیجیتال دارند. تلاشهای جوزف پوون، این شبکه را بسیار ارتقا داده است.
در حال حاضر، تیمی متشکل از ۵۰ کارمند متخصص برای شبکه OMG در سراسر دنیا کار میکنند. OMG یکی از شرکتهای زیرمجموعه “SYNQA” در کشور تایلند است که هم اکنون توسط “وانسا چاتیکاوانیچ” (Vansa Chatikavanij) مدیریت میشود. وی تا پیش از این، رئیس بخش تحقیق و توسعه در شرکت هواوی بود. در کنار این تیم با تجربه، “کاسیما ترن پیپیچای” (Kasima Tharnpipitchai) به عنوان مهندس مشاور و همچنین مدیر ارشد فناوری OMG فعالیت میکند.
مزایای ارز دیجیتال او ام جی نتورک چیست؟
شبکه OMG، پرداختهای ارز دیجیتال در شبکه بلاکچینرا بهبود بخشیده است. کاربران OMG، از کارمزدهای پایین، انجام سریع تراکنشها و پرداختهای نقدی راحت، لذت میبرند. در ماه ژوئن ۲۰۲۲، او ام جی نتورک، راه حل تازهای برای مقیاس بندی معرفی کرد که با کمک آن، سرعت تراکنشها در پلتفرمهای پرداخت بینالمللی مثل “Visa” بهبود پیدا خواهد کرد. همچنین اعضای این شبکه اعلام کردهاند که OMG برای منطقه خاصی از دنیا نیست و تمام کشورها میتوانند از خدمات انتقال دارایی ارز دیجیتال این شبکه استفاده کنند.
از طرفی شبکه او ام جی نتورک، تبدیل ارزهای دیجیتال به یکدیگر را تسهیل کرده است. به کمک این شبکه کاربران میتوانند بدون نیاز به افتتاح حساب بانکی یا استفاده از کارتهای اعتباری، دارایی خود را تبادل کنند. انتقال دارایی ارز دیجیتال از طریق شبکه او ام جی بسیار کم هزینه است. اما دیگر مزیتهای ارز دیجیتال OMG چیست؟
یکی دیگر از مزیتهای شبکه OMG، حمایت شرکتها و افراد برجسته در بازار است. هم اکنون مجموعههای مالی همچون Shinhan، SMBC و… از این پروژه حمایت میکنند.
اهداف و نقشه راه ارز دیجیتال OMG چیست؟
همانطور که میدانید بسیاری از تلاشها در بازار ارز دیجیتال با هدف تغییر در فرهنگ پرداختهای مالی انجام میشود. بسیاری از شرکتها سعی دارند جهان را از فرایندهای مالی قدیمی به روشهای نوین و پرداختهای ارز دیجیتال هدایت کنند. امیسه گو نیز در همین راستا فعالیت میکند.
این شرکت تلاش میکند تا کاربران بدون نیاز به بانکها و صرافیها، خدمات مالی را دریافت کنند. OMG در نظر دارد، شبکه خود را در سراسر دنیا گسترش دهد. این برنامه توسعه قرار است روی کشورهای با اقتصاد ضعیفتر متمرکز شود. برای مثال تایلند و برخی کشورهای جنوب شرقی آسیا، از جمله اهداف جغرافیایی شبکه او ام جی هستند. بنابراین آینده او ام جی نتورک (OMG) بر اساس دادههای بازار، بسیار روشن به نظر میرسد.
شبکه OMG فعالیت خود را به عنوان یکی از اولین شبکههای لایه دوم در شبکه اتریوم آغاز کرد. این شبکه در طول فعالیت خود توانست به اهداف بسیاری دست پیدا کند؛ اما در حال حاضر تمرکز تیم توسعهدهنده OMG توسعه راهکار لایه دوم جدید این شبکه به نام بوبا (BOBA) است. این راهکار لایه دوم از فناوری Optimistic Rollup استفاده کرده و توسط تیم امیسگو توسعه پیدا میکند. در ادامه نقشه راه شبکه OMG را از ابتدا تاکنون مورد بررسی قرار میدهیم.
- استفاده از مکانیسم اثبات مفهوم (Proof of concept) به منظور توسعه فنی شبکه برای ساخت یک شبکه لایه دو مبتنی بر پلاسما.
- توسعه نسخه آلفا (Alpha) به منظور پایدارسازی راهکار پلاسما و افزایش کاربردهای پروتکل OMG
- راهاندازی نسخه سافت (Soft) شبکه اصلی که یک شبکه آزمایشی متنباز است.
- راهاندازی نسخه V1 Beta در سال ۲۰۲
- همکاری با شرکت Enya و راهاندازی شبکه BOBA برای پشتیبانی OMG
نحوه کار شبکه OMG چگونه است؟
شبکه OMG یک راهکار لایه دوم در شبکه اتریوم است. راهکارهای لایه دوم بر بستر یک بلاک چین موجود (مثل اتریوم) ساخته میشوند و با پردازش تراکنشها در این لایه و ثبت آنها در شبکه اصلی تراکنشها انجام میشوند. به عبارت سادهتر میتوان راهکارهای لایه ۲ را یک بلاک چین بر بستر بلاک چین دیگر در نظر گرفت. در واقع، شبکه OMG در کنار برخورداری از امنیت شبکه اتریوم، کارمزد تراکنش کمتر و سرعت بالاتری دارد و با تمامی توکنها با استاندارد ERC-20 سازگار است.
علیرغم تمام نوآوریهای شبکه اتریوم، استفاده از این شبکه مخصوصا برای انجام تراکنشهای کوچک، برخی اوقات بسیار پرهزینه میشود. شبکه OMG تا حدودی موفقیت خود را ثابت کرده است و بخشی از عرضه استیبل کوین تتر در این شبکه صادر شده است؛ البته OMG رقبای زیادی مثل شبکههای لایه دوم zkSync، Loopring و Optimism نیز دارد.
راهکار لایه دوم OMG، امکان انتقال سریع ارزهای دیجیتال را بهصورت امن در شبکه فراهم میکند. علاوه بر اینها، OMG قصد دارد به یکی از بهترین صرافیهای غیرمتمرکز تبدیل شود که کاربران بتوانند در آن ارزهای دیجیتال خود به شبکههای مختلف منتقل کرده و با استفاده از آنها پرداختهای خود را انجام دهند. همچنین، پلتفرم اومیسگو میخواهد با استفاده از امنیت شبکه اتریوم، توان عملیاتی بالایی را با هزینه کم ارائه کند.
شبکه OMG به شکلی ساخته شده است که بتواند در هر ثانیه ۴۰۰۰ تراکنش را پردازش کند، یعنی ۲۰۰ درصد سریعتر از اتریوم. کاربران در شبکه OMG کنترل کامل داراییهای خود را در اختیار دارند و در صورت تمایل میتوانند بدون هیچ مشکلی از شبکه خارج شده و داراییهای خود را به بلاک چین اصلی انتقال دهند.
مکانیسم اجماع در شبکه OMG
شبکه OMG در ساختار خود از مکانیسم اجماع گواه اثبات سهام (PoS) استفاده میکند. این شبکه دارای یک موتور معاملاتی داخلی است که ارائهدهندگان کیف پولها میتوانند در آن سفارشهای خود را ثبت کرده و با اشخاص دیگر معامله کنند. میتوان این سفارشها را به نوعی تنظیم کرد که در یک بلاک مشخص از بلاک چین Omise انجام شوند و یا بر اساس قیمت داراییهای موجود، بهصورت باز باشند. همچنین از آنجایی که شبکه OMG دارای قابلیت همکاری با بلاک چین اتریوم است، اجباری نیست که تمام پرداختها در صرافی غیرمتمرکز (DEX) این شبکه انجام شود.
راهکارهای لایه دوم Plasma
پلاسما یک راهکار مقیاسپذیری خارج از شبکه (آفچین) برای اتریوم است. پلاسما بر بستر یک زنجیره کودک (Child Chain) است که برای تطابقسازی تراکنشها قبل از انتقال آنها به زنجیره اصلی اتریوم طراحی شده است. البته این زنجیره کودک در نهایت به زنجیره یا لایه اصلی متکی است. کل فرایند پردازش تراکنشها بر عهده زنجیره کودک است. این زنجیره درخواست کاربران را پردازش و تایید میکند، درخواستها را به بلاکها ارسال کرده و سپس این بلاکها را در زنجیره اصلی (اتریوم) منتشر میکند.
شبکه OMG از الگوریتم اجماع گواه اثبات سهام استفاده میکند. این شبکه برای نظارت بر سیستم و اعتبارسنجی دقیق تراکنشها، از ناظرهای غیرمتمرکز کمک میگیرد. این ناظرها در حالت فقط خواندن (Read-only) و بدون دخالت در پردازش تراکنشها، عملکرد اعتبارسنجهای شبکه را بررسی میکنند و مطمئن میشوند که زنجیرههای کودک با شبکه مطابقت داشته باشند.
راهکار پلاسما چیست؟
راهکارهای پلاسما اساسا یک قرارداد هوشمند در شبکه اتریوم هستند. این راهکار مشکلات ناشی از تعداد بالای تراکنشها در شبکه اتریوم را حل میکند و میتواند تراکنشهای زیادی را با امنیت و سرعت بالا پردازش کند. شبکه OMG از معماری زنجیره کودک پلاسما و ویژگی MoreViable Plasma استفاده میکند. MoreViable Plasma تراکنشها را در خارج از زنجیره بهصورت درخت مرکل دستهبندی میکند و سپس آنها را در قالب Root Hash به شبکه اصلی اتریوم ارسال میکند.
زنجیره پلاسما (Plasma Chain) چهارچوبی است که امکان ساخت زنجیرههای کودک را فراهم میکند. زنجیرههای کودک از زنجیره اصلی اتریوم بهعنوان لایه اعتماد استفاده میکنند. در راهکار پلاسما، میتوان زنجیرههای کودک را بر اساس نیاز کاربردهای خاص طراحی کرد.
شبکه OMG از راهکار پلاسما برای انجام تراکنشها استفاده میکند. در این شبکه مجموعهای از ولیدیتورها و ناظران غیرمتمرکز (Watchers) وجود دارند که این تراکنشها را پردازش کرده و به شبکه اتریوم ارسال میکنند. ولیدیتورهای شبکه با استیک کردن رمزارز OMG میتوانند تراکنشهای شبکه را تایید و پردازش کنند. همچنین از این توکن برای پرداخت کارمزد شبکه استفاده میشود و کاربران نیز میتوانند با سپردهگذاری این توکنها در مکانیسم اجماع اثبات سهام شبکه OMG، به امنیت شبکه کمک کرده و پاداش دریافت کنند.
مجموعهای از ناظران غیرمتمرکز بر زنجیره کودک و سازنده بلاک نظارت میکنند تا از تایید دقیق تراکنشهای شبکه مطمئن شوند. ناظرها بررسی میکنند که زنجیره کودک با پروتکل همکاری کند، از ارائه بلاک خودداری نکرده و یا سفارش تراکنشها را دستکاری نکند و از این طریق امنیت داراییهای کاربران شبکه OMG را تامین میکنند.
شبکه او ام جی، چه مشکلاتی را میخواهد حل کند؟
این سوال مهمی است که فایده ارز دیجیتال OMG چیست؟ لازم به ذکر است که این شبکه به دنبال یک انقلاب در خدمات مالی است. اگرچه امروزه استفاده از روشهای جدید پرداخت دارایی در حال گسترش است؛ اما هنوز راه زیادی تا توسعه کامل آن در پیش است.
به همین دلیل تمام سیاستهای OMG بر توسعه در کشورهای مختلف، به خصوص در مناطقی است که هنوز از مشکلات سازوکارهای مالی رنج میبرند. بر اساس گزارشهای جهانی، از هر چهار نفر در دنیا، یک نفر از خدمات بانکی محروم است. برای مثال در آمریکا بیش از ۹ میلیون نفر امکان دسترسی به خدمات بانک را ندارند.
او ام جی نتورک با چه شرکتهایی رقابت میکند؟
با وجود پیشرفت زیاد شبکه OMG، باید به این سوال پرداخت که در بازار کریپتوکارنسی (Cryptocurrency)، جایگاه ارز دیجیتال OMG چیست؟ شبکه او ام جی، دارای رقبای سرسختی است. شرکتهایی همچون پی پال (PayPal)، اپل (Apple)، ویزا (Visa) و مسترکارت (Mastercart) از جمله این رقبا هستند. این امکان وجود دارد که هرکدام از این شرکتها از مزیتهای او ام جی برای پیشرفت خود کمک بگیرند.
معرفی ارز دیجیتال OMG
اکنون میخواهیم به این سوال بپردازیم که ارز دیجیتال OMG چیست؟ ارز دیجیتال OMG، یکی از توکنهای مبتنی بر اتریوم است. شبکه OMG از این توکن به منظور تامین بودجه توسعه پروژه استفاده میکند. این شبکه در سال ۲۰۱۷ موفق شد بیش از ۲۵ میلیون دلار کسب درآمد کند. اما کاربرد ارز دیجیتال OMG چیست؟ در ادامه به این سوال خواهیم پرداخت.
از رمزارز OMG برای استیکینگ در شبکه و تامین هزینههای توسعه پروژه استفاده میشود. در سال ۲۰۱۷، اومیسگو با انجام یک عرضه اولیه کوین (ICO) ۲۵ میلیون دلار سرمایه جذب کرد. عرضه کل این رمزارز در دو استخر تقسیم شد؛ استخر عمومی و استخر خصوصی.
از استخر عمومی برای اهداف مرتبط با ICO استفاده شده و ۶۵.۱ درصد از عرضه این رمزارز را شامل میشود. از این ۶۵ درصد ۲۹.۹ درصد برای سرمایهگذاران، ۵ درصد بهصورت ایردراپ و ۵ درصد بین دارندگان بیش از ۰.۱ اتریوم توزیع شده است.
از استخر خصوصی برای استفاده در ذخایر شبکه OMG استفاده میشود. ۲۰ درصد از توکنها برای توسعه شبکه OMG و ۹.۹ درصد از آنها برای تیم موسس ذخیره شده است. همچنین از ارزدیجیتال OMG در موارد زیر استفاده میشود.
- پرداخت کارمزد شبکه
- استیک کردن رمزارز OMG توسط ولیدیتورهای شبکه برای راهاندازی نودهای شبکه و اعتبارسنجی بلاکها
- پاداشدهی به ولیدیتورها
- مدیریت و کنترل شبکه بهصورت غیرمتمرکز
به گزارش صرافی سیمیا عرضه کل رمزارز OMG برابر با ۱۴۰,۲۴۵,۳۹۸ واحد است که تمامی آنها در گردش هستند. در زمان نگارش این مقاله، قیمت OMG برابر با ۱.۸۱ دلار است. ارز دیجیتال OMG از نظر ارزش بازار، رتبه ۱۴۶ را در میان ارزهای دیجیتال دارد. ارزش کل بازار این توکن بیش از ۲۵۳ میلیون دلار است و حجم معاملات آن در ۲۴ ساعت گذشته، حدود ۲۹ میلیون دلار بوده است. این رمزارز در تاریخ ۲۳ اسفند ۱۳۹۸ کمترین قیمت خود یعنی ۰.۳۵ دلار و در تاریخ ۲۳ دی ۱۳۹۶ بیشترین قیمت خود یعنی ۲۵.۶۲ دلار را ثبت کرده است.
کاربرد ارز دیجیتال OMG چیست؟
کاربران و توسعه دهندگان میتوانند از OMG برای پرداخت هزینه خدمات در شبکه استفاده کنند. علاوه بر این، از توکن OMG برای هزینه و کارمزد تراکنشها کمک گرفته میشود. همچنین با اجرای الگوریتم اجماع اثبات کار (PoS) در شبکه، میتوان از استیکینگ این توکن نیز کسب سود کرد. تاکنون عرضه کل امیسهگو بیش از ۱۴۰ میلیارد واحد بوده است.
چه صرافیهایی از ارز دیجیتال OMG پشتیبانی میکنند؟
خوشبختانه صرافیهای مختلفی از این رمز ارز پشتیبانی میکنند که شما میتوانید برای خرید و فروش او ام جی نتورک (OMG) از آنها استفاده کنید. در زیر به مهمترین آنها اشاره میکنیم:
کراکن (Kraken)
این صرافی از جمله صرافیهای معتبر با بیش از ۹ میلیون کاربر است که در سال ۲۰۱۱ تاسیس شده است. حجم دارایی سه ماهه این صرافی بیش از ۲۰۷ میلیارد دلار است. صرافی کراکن دسترسی مالی در بیش از ۱۹۰ کشور دنیا را دارد.
بیت استمپ (Bitstamp)
این صرافی از قدیمیترین و معتبرترین صرافیهای دنیاست. صرافی بیت استمپ در سال ۲۰۱۱ تاسیس شده است و در حال حاضر در کشورهای کانادا، بریتانیا و آمریکا در دسترس است.
بایننس (Binance)
صرافی بایننس را همه کاربران ارز دیجیتال میشناسند. این صرافی به عنوان بهترین صرافی در کشورهای انگلیس، استرالیا، کانادا و سنگاپور و بسیاری از کشورها شناخته شده است.
کوکوین (KuCoin)
صرافی کوکوین در حال حاضر بیش از ۳۰۰ توکن را پشتیبانی میکند. این صرافی معمولا اولین فرصتهای خرید توکنهای جدید را به کاربرانش ارائه میدهد. صرافی کوکوین در حال حاضر برای تمام کشورها در دسترس است.
امنیت کیف پول شبکه OMG
یکی از مزیتهای شبکه او ام جی، امنیت بالای آن است که از امنیت شبکه اتریوم ناشی میشود. این پلتفرم به کاربران خود کیف پولهای مطمئن، کارمزد صفر و تراکنش بسیاری فوری را ارائه میکند. شاید این سوال در ذهن شما باشد که کیف پول ارز دیجیتال OMG چیست؟ کیف پول بسیار مطمئن با برچسب سفید OMG، جذابیت زیادی برای کاربران ارز دیجیتال دارد. این کیف پول امکان تجارت ایمن ارز دیجیتال و ارز فیات را برای کاربران فراهم میکند. همچنین کیف پولهای OMG به درگاه پرداخت شبکه متصل هستند و در صورت ثبت نام در آنها، یک کارت اعتباری به شما تعلق خواهد گرفت.
علاوه بر این، شما میتوانید دارایی ارز دیجیتال OMG را در انواع کیف پولهای ایمن که از رمزارزهایی با استاندارد ERC20 پشتیبانی میکنند، ذخیره کنید. چند مورد از این کیف پولها عبارتند از:
- کیف پول سختافزاری لجر
- کیف پول سختافزاری ترزور
- کیف پول نرمافزاری متامسک
- کیف پول نرمافزاری تراست ولت
پیش بینی آینده قیمت OMG
پس از معرفی OMG نتورک، اکنون به این سوال رسیدهایم که آینده قیمت ارز دیجیتال OMG چیست؟ آیا شاهد صعود خواهیم بود یا همچون برخی رمزارزها باید منتظر یک افول باشیم؟ بر اساس دادههای کوین مارکت کپ، در زمان نگارش این مقاله OMG با قیمت ۱/۶۸ دلار معامله میشود. کل ارزش بازار شبکه OMG نیز بالغ بر ۲۲۱/۰۴ میلیون دلار است. این رمزارز رتبه ۱۲۳ را در بین ارزهای دیجیتال داراست.
آخرین پیشبینیها در وبسایت PricePrediction، بر اساس دادههای هوش مصنوعی و نیز تحلیل عمیق تکنیکال، از رشد قابل توجهی برای این رمزارز خبر داده است. این پیشبینیها بر اساس پارامترهایی مثل قیمت گذشته، ارزش بازار شبکه OMG، حجم دارایی شبکه OMG و چند پارامتر دیگر صورت گرفتهاند. بر این اساس، پیشبینی شده است که ارز دیجیتال OMG در سال ۲۰۲۳ به رقم حداکثر ۳ دلار برسد. همچنین این دادهها مقدار ۶۵/۵۸ دلار را برای سال ۲۰۳۱ پیشبینی کرده است.
جمعبندی:
شبکه OMG یا اومیسگو یک راهکار مقیاسپذیری اتریوم ۲ است که از الگوریتم اجماع گواه اثبات سهام استفاده میکند و با ارائه تراکنشهای پرسرعت در زمان کوتاه، به حل مشکل ازدحام شبکه اتریوم کمک میکند. توکن این شبکه OMG نام دارد که برای سپردهگذاری و پرداخت کارمزد شبکه استفاده میشود. در مطلب فوق، با شبکه OMG و نحوه کار آن آشنا شدید و یاد گرفتید که شبکه OMG چیست و چه اهدافی دارد.
سوالات متداول:
+شبکه او ام جی چیست؟
شبکه اومیسگو (OmiseGO) یکی از راهکار لایه دوم شبکه اتریوم است. این شبکه با هدف بالا بردن مقیاسپذیری شبکه اتریوم ایجاد شده است و از راهکارهای پلاسما برای رسیدن به این هدف استفاده میکند. تیم شبکه OMG با توجه به گسترش و توسعه لایه دومهایی مانند آربیتروم، آپتیمیزم و غیره که از فناوری Optimistic Rollup استفاده میکنند، تصمیم گرفت با توسعه شبکه بوبا (Boba)، خدمات خود را گسترش دهد.
+رمزارز OMG چیست؟
ارز دیجیتال OMG رمزارز بومی شبکه اومیسگو است. از این رمزارز برای پرداخت کارمزد شبکه، استیک کردن توسط ولیدیتورهای شبکه برای راهاندازی نودهای شبکه و اعتبارسنجی بلاکها، پاداشدهی به ولیدیتورها و مدیریت و کنترل شبکه بهصورت غیرمتمرکز استفاده میشود.
+رمزارز OMG را از کجا میتوان خرید؟
ارز دیجیتال او ام جی را میتوان از صرافیهای متمرکز بیتفینکس، بایننس، FTX ,MEXC ,Gate.Io، بیترکس، کراکن، کوینکس و کوین بیس و همچنین صرافی غیرمتمرکز سوشی سواپ خریداری کرد.