هلدینگ سیمیا نمادی از قدرت و نفوذ در دنیای تجارت

ارز دیجیتال CTSI چیست؟ آشنایی با پروژه Cartesi و رمزارز کارتزی

ctsi کارتزی Cartesi

پلتفرم کارتسی (Cartesi) با رمزارز CTSI خود را به عنوان اولین سیستم‌عامل بلاکچین و راهکار لایه دو معرفی می‌کند که محیط برنامه‌نویسی استاندارد و لینوکس را با تکنولوژی بلاکچین ادغام کرده است. کارتزی به دنبال پر کردن شکاف میان نرم‌افزارهای رایج و بلاک چین است. این پلفترم یک ماشین مجازی نوآورانه، گونه‌ای از رول‌آپ‌های آپتیمیستیک و زنجیره‌های جانبی را با یکدیگر ترکیب می‌کند.

دنیای ارزهای دیجیتال مملو از پروژه‌های مختلف و خلاقانه‌ای است که هر کدام بر اساس رودمپ و اهداف بلندپروازانه‌ای که دارند فعالیت می‌کنند. پروژه کارتزی (Cartesi) یکی از همین پلتفرم‌ها است که در راستای ایجاد مقیاس پذیری بالا و کارمزد پایین در تراکنش‌های ارزی فعالیت می‌کند. شاید این سوال در ذهنتان ایجاد شود که CTSI چیست و چه هدفی را دنبال می‌کند؟ جالب است بدانید پروژه کارتزی برای برنامه‌های غیرمتمرکز و قراردادهای هوشمند مانند یک دوست خوب رفتار می‌کند و سعی دارد تا برای پیشرفت و قدرتمند شدن آن‌ها تلاش کند.

کارتزی سعی دارد تا برای برنامه‌های غیرمتمرکز بستری مناسب فراهم کند و برای این کار از یک سایدچین در قالب لینوکس استفاده می‌کند. ارز CTSI به عنوان توکن بومی این شبکه شناخته می‌شود و جزو ارزهای پرکاربرد دنیای کریپتوکارنسی است. در ادامه این مقاله به آشنایی با رمزارز کارتزی می‌پردازیم و به سوالاتی مثل CTSI چیست پاسخ خواهیم داد.

معرفی پروژه کارتزی

به عنوان فردی فعال در دنیای کریپتوکارنسی چقدر درباره اینکه CTSI چیست اطلاع دارید؟ کارتزی (Cartesi) یکی از پروژه‌های جذاب دنیای ارزهای دیجیتال است که به عنوان یک پلتفرم لایه دو فعالیت می‌کند. به عبارت دیگر پلتفرم کارتزی روی لایه اصلی بلاکچین اجرا نمی‌شود، بلکه روی لایه‌ای بالای آن قرار دارد. به طور کلی پیچیدگی‌های پروژه کارتزی نسبت به پلتفرم‌های هم دوره خود کمی بیشتر است.

ctsi

Cartesi برای نوشتن قراردادهای هوشمند از یک محیط امن برای اجرای لینوکس پشتیبانی می‌کند. این پروژه قصد دارد تا برنامه نویسی قراردادهای هوشمند را توسعه دهد. حال برای انجام این کار به توسعه دهندگان خود اجازه می‌دهد تا عمل کدنویسی را با استفاده از پشته‌های نرم افزاری انجام دهند. این پلتفرم قصد دارد تا برای برنامه‌های غیرمتمرکزی که در بازار رمزارزها وجود دارند، سیستم عامل بسازد. این فرایند نیز در محیطی خارج از بلاکچین و در لینوکس و بدون از بین بردن تمرکززدایی انجام می‌شود.

با توجه به مواردی که تا کنون گفته شد، آینده ارز دیجیتال CTSI آینده روشنی خواهد بود. در همین راستا خوب است به ویژگی‌های دیگر این پروژه مثل قابلیت حمل آن اشاره کنیم. با این قابلیت، برنامه‌های غیرمتمرکزی که در این شبکه در حال توسعه و گسترش بودند می‌توانند در فضاهای دیگر نیز اجرا شوند. همچنین این برنامه‌ها در پروژه Cartesi می‌توانند کاملا مخفی و ناشناس باقی بمانند.

اهداف

با توجه به تعاریفی که تاکنون از پروژه کارتزی ارائه شد، فکر می‌کنید مهم‌ترین هدف CTSI چیست؟ قبل از اینکه به این سوال پاسخ دهیم خوب است بدانید که CTSI در واقع نام توکن اختصاصی این پروژه است. اما هدف اصلی پروژه کارتزی نیز در حل کردن مشکل کارمزدهای بالا و مقیاس پذیری بلاکچین خلاصه می‌شود. این پروژه قصد دارد تا از طریق دو زیرساخت “Descartes Rollups” و “Noether” به برطرف کردن این مشکلات بپردازد. زمانی که این محصولات با یکدیگر ترکیب شوند به کارتزی کمک می‌کنند تا مقیاس‌پذیرتر عمل کند.

Cartesi

هدف کارتزی این است که برنامه‌های غیرمتمرکز یا “DApp”ها را تا حد قابل توجهی قدرتمندتر کند، نسخه‌های پرتابل آن‌ها را بسازد و همچنین باعث شود که آن‌ها با سرعت و کیفیت بیشتری توسعه پیدا کنند. این پروژه قصد دارد تا فضایی امن، آسان و مقیاس‌پذیر را در اختیار توسعه دهندگان و کاربران برنامه‌های غیرمتمرکز قرار دهد.

تیم توسعه دهنده، سرمایه‌گذاران و شرکا

حال که تا حدودی متوجه شدید که CTSI چیست و چه هدفی را دنبال می‌کند، شاید نوبت آن باشد که با بنیانگذاران و تیم توسعه دهنده این پروژه هم آشنا شوید. پروژه کارتزی در سال ۲۰۱۸ تأسیس شد و اکنون به عنوان ارائه دهنده یکی از ارزهای دیجیتال محبوب بازار شناخته می‌شود. بنیان‌گذاران و مؤسسان اصلی آن، چهار فرد متخصص و حرفه‌ای در زمینه‌های مختلفی مثل برنامه نویسی، طراحی نرم افزار و … بودند.

  • آگوستو تکسیرا (Augusto Teixeira)
  • کالین استیل (Coli Steil)
  • اریک دی مورا (Erick de Moura)
  • دیگو نهاب (Diego Nahab)
کارتزی

آگوستو تکسیرا فردی بود که سرنوشت این گروه را به سمت فناوری بلاکچین هدایت کرد. او با سرگوئی پوپوف (Serguei Popov) بنیان‌گذار IOTA دوست بود و به واسطه او با فناوری بلاکچین آشنا شد. اولین ایده آگوستو به ایجاد یک بازار هوش مصنوعی برای افراد دانشمند مربوط می‌شد. اما هدف مشترک این گروه در نهایت به سمت ایجاد محیطی با زیرساخت مقیاس‌پذیر لایه دو تغییر پیدا کرد. آگوستو پیشینه طولانی مدتی در ریاضیات دارد. او اکنون مدیر ارشد علمی پروژه کارتزی است.

کالین استیل نیز در حال حاضر مدیر عملیاتی پلتفرم Cartesi است. اریک دی مورا به عنوان فردی که بیست سال در صنعت نرم افزار تجربه دارد یکی از تأثیرگذارترین اعضای تیم توسعه دهنده این پروژه است و در حال حاضر به عنوان مدیرعامل پروژه در حال فعالیت است. در نهایت دیگو نهاب که مدرک دکترای خود را در رشته گرافیک کامپیوتر گرفته است در حال حاضر به عنوان مدیر ارشد فناوری پروژه Cartesi در حال فعالیت است.

خدمات

قبل از اینکه به سوال ارز دیجیتال CTSI چیست پاسخ دهیم، خوب است اشاره‌ای به خدمات و ویژگی‌های منحصر به فرد شبکه کارتزی داشته باشیم. اولین مورد آن مربوط به افزایش مقیاس پذیری شبکه می‌شود که تا حد زیادی روی نحوه خرید و فروش ارز دیجیتال CTSI و سرعت انجام تراکنش‌ها تأثیرگذار است. کارتزی این مقیاس پذیری را با پیاده سازی مجموعه‌هایی خارج از زنجیره به دست می‌آورد و باعث می‌شود استفاده از برنامه‌های غیرمتمرکز برای کاربران آسان‌تر و کم‌هزینه‌تر باشد. علاوه بر این کارتزی برای توسعه دهندگان این امکان را ایجاد می‌کند تا قراردادهای هوشمند خود را با استفاده از منابع سیستم عامل لینوکس به راحتی کدنویسی کنند.

ارز دیجیتال CTSI

معرفی ارز دیجیتال CTSI و کاربرد آن

حال که با پروژه کارتزی آشنا شدید نوبت آن است که برای سوال ارز دیجیتال CTSI چیست نیز پاسخ کاملی به دست آورید. ارز دیجیتال CTSI به عنوان توکن اختصاصی شبکه کارتزی در بازار رمز ارزها خرید و فروش می‌شود. این ارز دیجیتال منحصربه‌فرد سعی دارد تا با استفاده از فناوری هوشمند “Optimistic Rollups” هزینه‌های زیاد کاربران را کاهش دهد. همچنین این رمز ارز توانسته تا قراردادهای هوشمند را به سطحی بالاتر در کارایی و امنیت برساند. ضمن اینکه ارز دیجیتال CTSI باعث می‌شود تا ایجاد مجموعه‌ قراردادهای هوشمند در محیط لینوکس امکان‌پذیر شود.

یکی دیگر از کاربردهای ارز دیجیتال CTSI به فرایند استیکینگ ارتباط دارد. کاربران شبکه کارتزی می‌توانند با استیک کردن توکن‌های خود در شبکه شرکت کنند و در ازای آن توکن CTSI پاداش بگیرند. به بیان دیگر می‌توان گفت که ارز دیجیتال CTSI مسئول اکوسیستم این شبکه است. این توکن مانند یک سازمان غیرانتفاعی برای این شبکه عمل می‌کند و این قابلیت را دارد که منابع مالی مورد نیاز تیم توسعه دهنده این پروژه را تأمین کند.

ارز CTSI

عرضه اولیه ارز دیجیتال CTSI به میزان  یک میلیارد توکن بود. کاربران شبکه کارتزی می‌توانند برای انجام تراکنش‌ها در “Noether” از این توکن استفاده کنند. ضمن اینکه کارمزد تراکنش‌ها و پرداخت‌هایی که با این توکن انجام می‌شود به اپراتورهای نود واریز می‌شود. ضمن اینکه این رمز ارز برای به چالش کشیدن نتایج محاسبات ارسال شده در بلاکچین نیز مورد استفاده قرار می‌گیرد.

به طور کلی اصلی‌ترین کاربردهای ارز دیجیتال CTSI را می‌توان این‌گونه نام برد:

  • پرداخت هزینه ذخیره سازی داده‌ها در زنجیره جانبی کارتزی
  • پرداخت کارمزد تراکنش
  • مشارکت در سیستم اجماع CTSI
  • پروتکل دسترسی داده‌ها

به گزارش صرافی سیمیا عرضه کل این رمزارز ۱ میلیارد عدد است که حدود ۵۹۳٬۲۶۰٬۵۷۰.۹۰ واحد از کارتسی در گردش است. ارز دیجیتال کارتسی رتبه ۲۶۵ را از نظر ارزش بازار دارد. ارزش کل بازار رمزارز کارتزی ۹۳٬۷۹۶٬۱۶۶ دلار و حجم معاملات ۲۴ ساعته آن ۱۰٬۱۸۶٬۵۷۲ دلار است. قیمت CTSI در حال حاضر ۰.۱۶ دلار است. توکن Cartesi در ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۹ کمترین قیمت ۰.۰۳ دلار و در ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۰ بیشترین قیمت ۱.۷۴ دلار را به ثبت رسانده است.

پیش بینی آینده ارز دیجیتال CTSI

اگر کمی درباره روند فعالیت شبکه کارتزی اطلاعات داشته باشید، نسبت به آینده آینده ارز دیجیتال CTSI نیز نگاه خوش‌بینانه‌ای خواهید داشت. تا این قسمت از مقاله تا حدودی نسبت به رویکرد شبکه کارتزی آشنا شدید. حال با توجه به داده‌های خود فکر می‌کنید آینده ارز دیجیتال CTSI چیست؟

شبکه کارتزی سعی دارد تا مشکلاتی که اکثر کاربران بازار رمز ارزها با آن دست و پنجه نرم می‌کنند را مرتفع کند. مشکلاتی مثل مقیاس پذیری و سرعت انجام تراکنش پایین و کارمزدهای سنگین. همین هدف کافی است تا ارز دیجیتال CTSI در آینده سرنوشت روشنی داشته باشد. تمام پتانسیل‌هایی که در این پروژه جمع شده است به نوعی می‌تواند سرمایه‌گذاران مختلف را به سرمایه‌گذاری روی این ارز دیجیتال تشویق کند. علاقه سرمایه‌گذاران بازار نسبت به یک دارایی تا حد زیادی می‌تواند روی میزان محبوبیت و ارزش آن رمز ارز در بازار تأثیرگذار باشد.

ارز دیجیتال کارتزی

نحوه خرید و فروش ارز دیجیتال CTSI

برای خرید و فروش ارز دیجیتال CTSI باید ابتدا صرافی‌هایی که از این توکن پشتیبانی می‌کنند را بشناسید. پس از انتخاب یکی از این صرافی‌ها باید برای ثبت نام در آن اقدام کنید و در راستای آن مراحل احراز هویت را طی کنید. البته برای کاربران ایرانی امکان خرید مستقیم این توکن وجود ندارد. ابتدا باید حساب خود را با دلار یا تتر شارژ کنید تا بتوانید برای خرید این رمز ارز اقدام کنید.

صرافی‌هایی که از این رمز ارز پشتیبانی می‌کنند:

  • بایننس
  • کوکوین
  • کوینکس
  • سیمیا
  • کراکن
  • یونی سواپ

نحوه خرید و فروش ارز دیجیتال CTSI در هر یک از این صرافی‌ها متفاوت است. البته این نکته مهم را فراموش نکنید: اگر کاربر ایرانی هستید و صرافی هدف ایران را تحریم کرده است، احتمال بلوکه شدن دارایی‌های شما زیاد است. حتما به پلتفرم‌های داخلی مراجعه کنید و با خیال آسوده ارز دیجیتال مورد نظرتان را با ریال خریداری کنید. صرافی سیمیا این امکان را در پلتفرم معاملاتی خود برای شما فراهم کرده است.

کیف پول‌های ارز دیجیتال CTSI

پس از خرید کارتزی باید به دنبال یک کیف پول ارز دیجیتال مناسب برای نگهداری آن باشید. کیف پول‌های نرم افزاری و سخت افزاری زیادی در دنیای کریپتوکارنسی وجود دارد. اما شما برای نگهداری و مبادله دارایی‌های خود باید کیف پولی را انتخاب کنید که امنیت بیشتر و کارایی آسان‌تری را داشته باشد. در ادامه به معرفی کیف پول های ارز دیجیتال CTSI می‌پردازیم:

ارز دیجیتال Cartesi

تراست والت (Trust Wallet)

یکی از کیف پول‌های نرم افزاری که از ارز دیجیتال CTSI پشتیبانی می‌کند، کیف پول معروف و محبوب تراست والت (Trust Wallet) است. این کیف پول در سیستم عامل‌های اندروید و IOS پشتیبانی می‌شود و کاربری آسانی دارد. ضمن اینکه بین والت‌های نرم افزاری، امنیت نسبتا خوبی را برای کاربران خود ایجاد می‌کند.

سیف پل (Safe Pal)

یکی دیگر از کیف پول‌هایی که برای خرید و فروش و نگهداری ارز دیجیتال CTSI می‌توانید از آن استفاده کنید، والت سیف پل (SafePal) است. سیف پل یکی از پنج والت دیجیتال برتر در بازار ارزهای دیجیتال است و در سیستم عامل‌های موبایلی دسترسی آسانی دارد. رابط کاربری این کیف پول مناسب است و انتخاب خوبی برای نگهداری ارز دیجیتال کارتزی خواهد بود.

اتمیک (Atomic Wallet)

والت نرم افزاری اتمیک (Atomic) که در دو نسخه موبایل و دسکتاپ ارائه شده است نیز یکی از کیف پول‌های مناسب برای خرید و فروش ارز دیجیتال CTSI است. امنیت بالا و کاربری آسان جزو ویژگی‌های بارز این کیف پول است.

توکن CTSI

ارز دیجیتال منحصربه‌فرد کارتزی و شبکه ارائه دهنده آن

توکن CTSI چیست و در چه شبکه‌ای ارائه شده است؟ ما در این سعی کردیم پاسخ کاملی برای این سوال ارائه دهیم. ارز دیجیتال CTSI و شبکه ارائه دهنده آن مسیر خلاقانه، هوشمند و جدیدی را در بازار رمز ارزها آغاز کرده است و تا کنون نیز توانسته موفقیت‌های قابل قبولی را در این راه به دست آورد. کارتزی به عنوان پلتفرمی لایه دو در تلاش است تا برای چالش‌هایی که در بلاکچین وجود دارد راه حلی مناسب پیدا کند و این کار را با فعالیت روی سطح خارجی بلاکچین انجام می‌دهد.

پلتفرم Cartesi چطور کار می‌کند؟

پلتفرم کارتسی که سیستم عامل بلاکچین (The Blockchain OS) هم نامیده می‌شود، یک پلتفرم لایه دو برای توسعه و استقرار برنامه‌های غیرمتمرکز مقیاس‌پذیر است. پلتفرم کارتسی از المان‌های آنچین و آفچین استفاده می‌کند. این رویکرد هیبریدی دست توسعه‌دهندگان را برای ساخت اپلیکیشن‌های غیرمتمرکز انعطاف‌پذیر باز می‌گذارد.

سیستم عامل بلاکچین کارتزی یک سیستم عامل لینوکس همراه با زیرساخت بلاکچین ارائه می‌دهد. پشتیبانی از زبان‌هایی همچون پایتون و عدم نیازمندی به کدنویسی سالیدیتی از خدمات این زیرساخت است. در واقع به عنوان یک برنامه‌نویس می‌توانید از تمام زبان‌های برنامه‌نویسی، ابزارها، کتابخانه‌ها، نرم‌افزارها و خدماتی که از قبل با آن‌ها آشنایی دارید استفاده کنید.

انتقال بخش قابل توجهی از منطق پیچیده سیستم برنامه‌های غیرمتمرکز به خارج از زنجیره، توسعه‌دهندگان را از محدودیت‌ها و الزامات بلاکچین می‌رهاند؛ بنابراین می‌توانند از بهترین محیط توسعه برای میزبانی هر بخش از برنامه خود استفاده کنند.

سیستم عامل بلاکچین Cartesi از بخش‌های زیر تشکیل شده است:

  • ماشین کارتسی (The Cartesi Machine)، هسته فناوری پلتفرم است؛ یک ماشین مجازی که امکان محاسبات را با استفاده از سیستم عامل لینوکس فراهم می‌کند. ماشین کارتسی (Cartesi VM) یک ماشین مجازی مبتنی بر لینوکس است که محاسبات اپلیکیشن‌های غیرمتمرکز را پیش از انتشار در بلاکچین، اجرا می‌کند.
  • رول‌آپ‌های کارتسی (Cartesi Rollups)، یک راهکار مقیاس‌پذیری که از ماشین کارتسی در چارچوب رول‌آپ آپتیمیستیک استفاده می‌کند.

اما رول‌آپ‌های Cartesi چه تفاوتی با دیگر رولاپ‌ها دارند؟ اکثر راهکارهای لایه ۲ فعلی، مانند آن‌هایی که براساس رول‌آپ‌های آپتیمیستیک ساخته شده‌اند، در تلاشند تا با ماشین مجازی اتریوم سازگار باشند؛ زیرا آن‌‌ها بر کاهش هزینه کارمزد و افزایش توان عملیاتی برای قراردادهای هوشمندی که قبلا روی اتریوم اجرا شده‌اند، متمرکز هستند. رول‌آپ‌های کارتزی امکان اجرای قراردادهای هوشمند را در ماشین مجازی به‌صوت آفچین فراهم می‌کنند.

رول‌آپ‌ها دسته‌ای از راهکارهای لایه دو هستند که در ابتدا برای مقیاس‌پذیری اتریوم طراحی شدند. تراکنش‌ها در این سیستم تجمیع و با هزینه‌ای کم به‌صورت دسته‌ای در یک قرارداد هوشمند ارسال می‌شوند. در حالیکه تمام فرآیند پردازش آن‌ها به‌صورت خارج زنجیره اجرا می‌شود. چنین معاملاتی بعدا به‌صورت آنچین تسویه می‌شوند.

دو نوع رول‌آپ وجود دارد؛ رول‌‌آپ‌های ZK-rollups و رولاپ‌های آپتیمیستیک. بیایید با رولاپ‌های آپتیمیستیک شروع کنیم. در زمان اجرا، کاربر برنامه رولاپ، در ابتدا رمزارزهای خود را در یک قرارداد هوشمند خاص لایه یک واریز می‌کند (که پورتال نامیده می‌شود). در مرحله بعد، از طرف کاربر پیامی به قرارداد هوشمند لایه ۲ ارسال می‌شود. هر چند وقت یکبار، وضعیت قرارداد لایه ۲ باید در لایه یک منعکس و نهایی شود. معمولا نتیجه آن توزیع توکن بین کاربران درگیر (نودها) است. به منظور این کار یکی از نودهای اعتبارسنج، وضعیت را اصطلاحا ادعا یا Claim می‌کند. سایر نودها رویکرد خوشبینی را در پیش گرفته و امیدوارند که این ادعا صحت داشته باشد.

پس از طرح ادعا یک دوره چالش آغاز می‌شود. در این دوره هر ولیدیتور می‌تواند صحت این ادعا را سنجیده و آن‌ را تایید کند یا در صورت عدم توافق یک پیام اثبات تقلب (Fraud Proof) در لایه یک ارسال کند. اگر هیچ اعتبارسنج دیگری، هیچ چالشی ارائه ندهد، بلاکچین ادعای اصلی را نهایی می‌کند.

کارتسی

با این حال، اگر تراکنش حاوی اثبات تقلب ارائه شود، بلاکچین آن را به صورت آنچین مدنظر قرار می‌دهد و ثبت می‌کند.

ارز کارتسی

رویکرد رولاپ‌های خوشبینانه در کارتزی، حل اختلافات به صورت تعاملی است. در این حالت، بلاکچین یک بازی تایید بین مدعی و نود چالش‌گر راه می‌اندازد و آن را تا زمانی که فریبکار شناسایی کند، ادامه می‌دهد. رول‌آپ‌های آپتیمیستیک با رویکرد اختلافات تعاملی، امکان مقیاس‌پذیری را فراهم می‌کنند. همچنین به عنوان مجموعه‌ای از اعتبارسنج‌های خاص می‌توانند وظایف محاسباتی سنگین را اجرا کنند.

نقشه راه Cartesi

  • سپتامبر ۲۰۱۸

سازماندهی تیم و ارائه مخزن کد متن‌باز برای هسته اصلی کارتسی

دسامبر ۲۰۲۰

  • فعالسازی استخراج در شبکه اصلی اتریوم
  • فعالسازی سیستم پاداش‌دهی در ازای استیکینگ به اپراتورهای نود

سه ماهه اول ۲۰۲۱

  • عرضه نسخه ۱.۰ نرم‌افزار Descartes SDK (یک اوراکل غیرمتمرکز برای اجرای محاسبات در ماشین مجازی لینوکس)

سه ماهه دوم ۲۰۲۱

  • عرضه نسخه آلفای نرم‌افزار Cartesi Rollups
  • نسخه ۲.۰ نرم‌افزار Noether PoS

اواخر سال ۲۰۲۱

  • عرضه نسخه ۲.۰ Descartes

جمع‌بندی:

کارتزی (Cartesi) پلتفرمی است که به منظور استقرار برنامه‌های غیرمتمرکز با کمک راهکارهای لایه دو توسعه یافته است. پلتفرم کارتسی اولین سیستم عامل بلاکچین است که راهکار لایه دو آن لینوکس و محیط برنامه‌نویسی استاندارد را با بلاکچین ادغام می‌کند. این امر به توسعه‌دهندگان امکان کدنویسی قراردادهای هوشمند مقیاس‌پذیر را به زبان‌های مختلف می‌دهد.

سوالات متداول:

+پلتفرم Cartesi چیست؟

کارتسی یا کاتزی (Cartesi) یک پلتفرم لایه ۲ برای توسعه قراردادهای هوشمند و برنامه‌های غیرمتمرکز است که از راهکارهای لایه دو و زنجیره جانبی برای افزایش مقیاس‌پذیری استفاده می‌کند.

+توکن CTSI چیست؟

توکن CTSI رمزارز بومی پلتفرم Cartesi است. در بستر شبکه اتریوم قرار دارد و برای پرداخت کارمزد تراکنش، انتخاب اعتبارسنج، استیکینگ و به چالش کشیدن اعتبارسنج‌ها کاربرد دارد.

0 0 رای ها
امتیازدهی
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 دیدگاه
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
اسکرول به بالا
هلدینگ سیمیا می‌خواهیم اعلان‌هایی را برای آخرین اخبار و به‌روزرسانی‌ها به شما نشان دهیم.
رد کردن اعلان ها
اجازه دادن به اعلان‌ها